Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ποινή φυλάκισης 12 ετών επέβαλε χθες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 43χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση βιασμού 24χρονης αλλοδαπής. Το αδίκημα διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη Λάρνακα και η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι ο 43χρονος είχε δύο προηγούμενες καταδίκες για παρόμοιας φύσεως αδικήματα…

Εξάλλου, το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε χθες σε 9 και 7 χρόνια φυλάκιση δύο γυναίκες από τη Λατινική Αμερική, ηλικίας 30 και 26 χρόνων, για τα αδικήματα της εισαγωγής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και της κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 26 περασμένου Απριλίου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού ταξίδεψαν από τη Μαδρίτη, μέσω Ζυρίχης.

 

Και να περάσουμε στο Μενεού όπου η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο, ο Υπουργός Γεωργίας και η Επίτροπος Περιβάλλοντος, επισκέφθηκαν χθες το Ερευνητικό Κέντρο Θαλάσσιας Υδατοκαλλιέργειας Κύπρου, όπου παρακολούθησαν την απελευθέρωση της μεγάλης πράσινης χελώνας με το όνομα «Ιόλη».

Η χελώνα είχε αέρα παγιδευμένο στους πνεύμονές της που την εμπόδιζε να κολυμπήσει σωστά ή και να καταδυθεί. Μεταφέρθηκε στο κέντρο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία όπου τοποθετήθηκαν βάρη στο καβούκι της, ούτως ώστε να μπορεί να κολυμπά με ισορροπία και σωστή πλευστότητα και να αρχίσει η σταδιακή απελευθέρωση του εγκλωβισμένου αέρα από τους πνεύμονες της, ενώ προστίθεται ότι «η απελευθέρωση της στέφθηκε με επιτυχία».

 

Και να κλείσουμε με μια στρατιωτική ανακοίνωση όπου η 31η Μεραρχία στα πλαίσια της Στρατιωτικής Άσκησης Δήμητρα, ενημερώνει το κοινό ότι κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής δηλαδή από τις 01:00 τα ξημερώματα μέχρι και τις 03:00 θα διενεργούνται εκρήξεις από πυρομαχικά που θα χρησιμοποιηθούν στην περιοχή Αραδίππου και Λιβαδιών και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών.

Send this to a friend