Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ποινές φυλάκισης από το Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα σε 9 και 7 χρόνων σε δύο γυναίκες για εισαγωγή ναρκωτικών στην Κύπρο
Ποινές φυλάκισης από το Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα σε 9 και 7 χρόνων σε δύο γυναίκες για εισαγωγή ναρκωτικών στην Κύπρο

Ποινές φυλάκισης από το Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα σε 9 και 7 χρόνων σε δύο γυναίκες για εισαγωγή ναρκωτικών στην Κύπρο

Γράφει ο Βάσος Βάσου

Ποινή φυλάκισης 12 ετών επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 43χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση βιασμού 24χρονης αλλοδαπής. Το αδίκημα διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη Λάρνακα και η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης.

Ο 43χρονος παρέλαβε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του από κεντρικό δρόμο της Λάρνακας με σκοπό να την μεταφέρει στον προορισμό της. Αντί αυτού, όμως, την οδήγησε σε απόμερη περιοχή, όπου και την βίασε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 43χρονος είχε δύο προηγούμενες καταδίκες για παρόμοιας φύσεως αδικήματα…

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας επισημαίνει στην απόφασή του την ανάγκη όπως ο 43χρονος ζητήσει, κατά το χρονικό διάστημα που θα εκτίει την ποινή του στις Κεντρικές Φυλακές, την βοήθεια ειδικών γιατρών, σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί, ώστε να ελέγξει και ν’ αποβάλει την έκνομη και αδιανόητη συμπεριφορά του εναντίον ανυπεράσπιστων γυναικών.

Εξάλλου, το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα σε εννέα κι εφτά χρόνια φυλάκιση δύο γυναίκες από τη Λατινική Αμερική, ηλικίας 30 και 26 χρόνων, για τα αδικήματα της εισαγωγής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και της κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 26 περασμένου Απριλίου, τα ξημερώματα. Οι δύο γυναίκες ταξίδεψαν από τη Μαδρίτη, μέσω Ζυρίχης.

Στη βαλίτσα της 30χρονης εντοπίστηκαν 20 αεροστεγής συσκευασίες που περιείχαν σχεδόν δέκα κιλά μαριχουάνας, ενώ στην αποσκευή της 26χρονης βρέθηκαν 14 αεροστεγής συσκευασίες με μαριχουάνα βάρους περίπου εφτά κιλών.

Ανακρινόμενες, και οι δύο ανέφεραν ότι θα λάμβαναν το ποσό των εφτά χιλιάδων ευρώ η κάθε μια για την μεταφορά των ναρκωτικών και την παράδοσή τους σε άγνωστο πρόσωπο στην Κύπρο

Send this to a friend