Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μετά τις επισημάνεις του LarnakaOnline, πήρε «σκούπα» ο Δήμος Λάρνακας (Φώτο)
Μετά τις επισημάνεις του LarnakaOnline, πήρε «σκούπα» ο Δήμος Λάρνακας (Φώτο)

Μετά τις επισημάνεις του LarnakaOnline, πήρε «σκούπα» ο Δήμος Λάρνακας (Φώτο)

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Λίγες μέρες μετά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας (βλέπε το τελευταίο σχόλιο του Σκαλιώτη) για τις ακαθαρσίες, τις φθορές και την ακαλαισθησία που παρατηρείτο σε συγκεκριμένα σημεία στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, ο Δήμος Λάρνακας πήρε επιτέλους «σκούπα» κι άρχισε τον συστηματικό καθαρισμό.

Ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τετάρτη, 9 Ιουνίου, αναφέρει ότι ο Δήμος Λάρνακας συνεχίζει τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και σε συνέχεια του πλυσίματος – καθαρισμού του πλακόστρωτου της Πλατείας Ερμού, της Πλατείας Παλλάς και του πεζόδρομου πίσω από το Μεσαιωνικό Κάστρο μέχρι την Ψαροταβέρνα Ζέφυρος, συνεχίζει με το πλύσιμο του πλακόστρωτου της Πλατείας Ευρώπης (εκεί κι αν υπήρχαν βρωμιές και φθορές εξαιτίας των νεαρών που επιδίδονται στο άθλημα του σκέιτμπορντ).

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού από χόρτα στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. «Αυτή είναι η τρίτη φόρα που πραγματοποιείται πλύσιμο με πιεστικό κατά την τρέχουσα χρονιά. Αυτό, επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τόσο στις πλατείες, όσο και σε άλλα σημεία της πόλης», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες του δήμου για καθαρισμό νευραλγικών σημείων στην πόλη. Έχουμε την άποψη, όμως, πως αυτές οι εκστρατείες θα πρέπει να είναι πιο εντατικές και να γίνονται σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 

Send this to a friend