Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Εννέα σημεία για rapid tests την Τρίτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο
Εννέα σημεία για rapid tests την Τρίτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Εννέα σημεία για rapid tests την Τρίτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν εννέα σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν στη Λάρνακα από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου, Περιοχή Καμάρες, Λάρνακα (Οδός Αγίου Βασιλείου 5), στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11) και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού.

Από τις 07.30 μέχρι τις 16.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου (χώρος καφετέριας FCG) και από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο και στο παλαιό παντοπωλείο Ξυλοτύμπου.

Σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί επίσης από τις 13.30 μέχρι τις 19.30 στο Λύκειο Λειβαδιών.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου.

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας  και στο Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων «Πάνου Ιωάννου» στο Φρέναρος.

Send this to a friend