Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Απολογισμός μετά τις εκλογές
Απολογισμός μετά τις εκλογές

Απολογισμός μετά τις εκλογές

Φίλες και φίλοι,

Πριν από 10 μήνες επέλεξα να είμαι υποψήφια για την Επαρχία Λάρνακας. Επέλεξα αυτή τη στιγμή γιατί ακριβώς διανύαμε και συνεχίζουμε να διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Γιατί ήθελα να προσφέρω τώρα περισσότερο από ποτέ. Τώρα στα δύσκολα. Γιατί δεν μπορούσα πια να μένω αδρανής, γιατί πιστεύω στις δυνατότητες αυτού του τόπου και ήθελα, και εξακολουθώ να θέλω, να βοηθήσω.

Έχοντας λοιπόν μαζέψει εμπειρίες από την επαγγελματική μου πορεία, έχοντας δραστηριοποιηθεί σε πολλούς τομείς μέσα από την συμμετοχή μου στα κοινά πίστεψα ότι μπορώ να είμαι χρήσιμη και να εκπληρώσω το χρέος μου απέναντι στον τόπο που αγαπώ και στον οποίο μεγάλωσα τα παιδιά μου. Ο αγώνας μου αυτός στην πολιτική αρένα έλαβε τέλος. Ένας αγώνας δύσκολος, πρωτόγνωρος, άνισος αλλά ταυτόχρονα μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Και σε κάθε αγώνα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά όπως λένε και οι αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων η συμμετοχή και μόνο είναι και αυτή μια νίκη. Έτσι κι εγώ νιώθω κερδισμένη μόνο από τη συμμετοχή μου γιατί έμαθα πάρα πολλά και χρήσιμα νέα πράγματα, γνώρισα πολλούς ανθρώπους και άκουσα τους προβληματισμούς τους, έμαθα τις ανάγκες των πολιτών.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με στήριξαν με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας, ανθρώπους που έκαναν πέρα τις πολιτικές προτιμήσεις και είδαν τον άνθρωπο και όχι τον πολιτικό, ανθρώπους που ένιωσαν πως έπρεπε να είναι δίπλα μου γιατί αναγνώρισαν την προσφορά μου. Όλα αυτά τα χρόνια η προσφορά μου στα κοινά ήταν και είναι εμφανής με ζωντανά αποτελέσματα και αυτό με κάνει πολύ υπερήφανη. Το όραμά μου ήταν και είναι ένας καλύτερος κόσμος για τον Κύπριο πολίτη, για τα παιδιά μας. Παρόλο που δυστυχώς η προσφορά μου δεν αναγνωρίστηκε από όλους όσους ανέμενα, δεν θα πάψω ποτέ να συνεχίσω να προσφέρω και να προσπαθώ για το καλύτερο για την Επαρχία Λάρνακας, για τις Γυναίκες, το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό,  το Τουρισμό, τους νέους  και όλα όσα κατά καιρούς καταπιάνομαι.

Κάθε εμπόδιο γίνεται σκαλοπάτι να το ανέβω μέχρι να φτάσω τον στόχο μου. Η Προσφορά και η Αλληλεγγύη είναι αξίες που δεν χάνονται μόνο και μόνο επειδή δεν επιλέχτηκα να είμαι μέλος του Κοινοβουλίου. Παραμένω ενεργός και υπεύθυνος πολίτης όπως ήμουν μέχρι σήμερα. Πιστεύω ότι ως πολίτης που ζει σε αυτόν τον τόπο, έχω την υποχρέωση να προσπαθήσω κάτι καλύτερο για τον τόπο προσφέροντας ανιδιοτελώς τον ελεύθερο χρόνο μου παράλληλα με τις γνώσεις μου γιατί όπως είπε και ο Ευριπίδης τα καλά επιτυγχάνονται με μυριάδες κόπους.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και να θυμάστε #μαζίμπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

 

 

Send this to a friend