Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Η υπόσχεση Εγγλέζου στον κόσμο της ΑΕΚ και η ατάκα νικητή για Ρόκα!
Η υπόσχεση Εγγλέζου στον κόσμο της ΑΕΚ και η ατάκα νικητή για Ρόκα!

Η υπόσχεση Εγγλέζου στον κόσμο της ΑΕΚ και η ατάκα νικητή για Ρόκα!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς, Νικόλας Εγγλέζου, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για τις ευκαιρίες που πρέπει να δίνονται στους Κύπριους παίκτες: «Οι ευκαιρίες που χρειάζεται ένας Κύπριος, δεν είναι ούτε δύο ούτε τρία παιχνίδια σε μία σεζόν. Πρέπει να αγωνίζεται συχνά, για να μην τον κυριεύει το άγχος και η πίεση να δείξει τι αξίζει στον πολύ λίγο χρόνο που του δίνεται».

Για τη συνέχεια της καριέρας του: «Στην ΑΕΚ πέρασα τα μισά χρόνια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας, την έχω στην καρδιά μου, την αγαπώ και είναι επίτευγμα και πολύ σημαντικό για εμένα που επιστρέφω και θέλω να βοηθήσω μέσα και έξω από το γήπεδο την ομάδα. Πάντα ο στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτούς που μου δίνουν ψωμί να φάω. Θέλω να πιστεύω και να υποσχεθώ ότι θα δώσω εγώ και οι συμπαίκτες μου τα πάντα, για να ανεβάσουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τον Τσάβι Ρόκα: «Το έργο του Ρόκα δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Έδειξε ότι είναι γεννημένος νικητής και θέλει ανθρώπους δίπλα του που να αγαπούν την ομάδα. Από την στιγμή που με επέλεξε μαζί με τον Πρόεδρο, θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω και πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει ψηλά τη νέα σεζόν».

Send this to a friend