Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με τεσσάρα η Δόξα έστειλε στη Β’ Κατηγορία τη Νέα Σαλαμίνα! (βίντεο)
Με τεσσάρα η Δόξα έστειλε στη Β’ Κατηγορία τη Νέα Σαλαμίνα! (βίντεο)

Με τεσσάρα η Δόξα έστειλε στη Β’ Κατηγορία τη Νέα Σαλαμίνα! (βίντεο)

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Δόξα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με 4-1 και εξασφάλισε την παραμονή της, ενώ έστειλε τον αντίπαλο της στη Β’ Κατηγορία.

Η Νέα Σαλαμίνα παρά το γεγονός ότι μπορεί να μπήκε με επιθετική διάθεση στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά τον αγώνα και έχασε τον έλεγχο.

Έτσι μετά το 20’ η Δόξα ανέβηκε και στο 23’ κατάφερε να σκοράρει με τον Καρλίτος, ενώ στο 39’ ο Μπόλιεβιτς έκανε το 2-0, αποτέλεσμα που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος παρά τις αλλαγές που έκανε ο Κωνσταντίνος Μηνά, δεν κατάφερε να αλλάξει και πολλά, με τη Δόξα και πάλι να έχει την υπεροχή.

Στο 61’ σκόραρε με τον Κίκας, όμως το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για χέρι από τον Εγγλέζου στο ξεκίνημα της φάσης.

Όμως η Δόξα δεν σταμάτησε να ψάχνει το 3-0 και στο 67’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μουκτάρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα για τη Νέα Σαλαμίνα ήταν πολύ δύσκολα και στο 73’ ο Τραϊτσέφσκι έκανε το 4-1 για τη Δόξα. Ενώ ο Κύπρος Χριστοφόρου μείωσε σε 4-1 στο 83′, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι η Δόξα έμεινε στην Κατηγορία, ενώ η Νέα Σαλαμίνα διαβαθμίστηκε στη Β’ Κατηγορία μετά από 11 χρόνια.

Νέα Σαλαμίνα: Bεσελόφσκι, Σεργίου (46΄ Κρεχίν), Παύλου (59΄ Νικολάου), Τσουκαλάς (59΄ Λεμέσιος), Χριστοφόρου, Καμισοκό, Βάγκνερ, Μουστιβάρ (46΄ Βαρέλα), Οσέι (46΄ Σιαθάς), Ντανίλο, Κονφέ

Στον πάγκο: Κίσσας, Ντουβεντρού, Σμοβς, Σανκόχ

Δόξα: Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Μουκτάρης, Σαντίκ, Καρλίτος, Ασαμόα (84΄ Οικονομίδης), Τραϊτσέφσκι (84΄ Γκίλσον), Γκολομπάρτ (75΄ Χριστοφή), Άδωνη, Κίκας (70΄ Λούις Κάρλος)

Στον πάγκο: Παρασκευάς, Μπιλάλ, Α. Φασουλιώτης, Μ. Φασουλιώτης, Γκλίσχικ

Κίτρινες: -/ Καρλίτος, Τραϊτσέφσκι

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος  
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend