Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δώδεκα σημεία για rapid tests τη Κυριακή στη Λάρνακα, επτά στην Αμμόχωστο
Δώδεκα σημεία για rapid tests τη Κυριακή στη Λάρνακα, επτά στην Αμμόχωστο

Δώδεκα σημεία για rapid tests τη Κυριακή στη Λάρνακα, επτά στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δώδεκα σημεία δειγματοληψίας και επτά στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργήσουν σημεία δειγματοληψίας στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού, στα κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11), στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στο Γυμνάσιο Αραδίππου, στο Γυμνάσιο Αθηένου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγγλισίδων και στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου.

Από τις 08.30 μέχρι τις 19.30 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου, στο Λύκειο Λειβαδιών, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου (Οδός Αγίου Βασιλείου 5, στη περιοχή Καμάρες) και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού.

Επίσης από τις 09.30 μέχρι τις 17.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη περιοχή Δροσιά.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα και στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα.

Επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας και στο Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων «Πάνου Ιωάννου» στο Φρέναρος.

Send this to a friend