Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δεκατρία σημεία για rapid tests την Τρίτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο
Δεκατρία σημεία για rapid tests την Τρίτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Δεκατρία σημεία για rapid tests την Τρίτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δεκατρία σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα από τις 07.30 μέχρι τις 16.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου (χώρος καφετέριας FCG) και από τις 08.30 μέχρι τις 17.30 στο Γυμνάσιο Αραδίππου.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου, στο Γυμνάσιο «Πετράκη Κυπριανού», στην εκκλησία Αγίου Νικολάου, Δροσιά, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου (Οδός Αγίου Βασιλείου 5, στη περιοχή Καμάρες), στο Λύκειο Λειβαδιών, στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στο Γυμνάσιο Κιτίου, στο  Γυμνάσιο Αθηένου, στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (λεωφόρος 1ης Απριλίου 11), στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού και στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου.

Επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου, στο Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων «Πάνου Ιωάννου» στο Φρέναρος, στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.

Send this to a friend