Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Η νέα εξωτική άφιξη της πόλης που θα σε γεμίσει με good vibes
Η νέα εξωτική άφιξη της πόλης που θα σε γεμίσει με good vibes

Η νέα εξωτική άφιξη της πόλης που θα σε γεμίσει με good vibes

Το VIBES Cafe Bar  είναι μια σχετικά νέα άφιξη στον χώρο της εστίασης της πόλης μας το οποίο ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη (19/05).

Το καινούριο στέκι της πόλης διαθέτει έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο, με exotic αισθητική, ωραία ατμόσφαιρα, και ένα πλούσιο μενού με πολλές επιλογές.

Εξάλλου, πίσω από τη δημιουργία του χώρου, oι νεαροί ιδιοκτήτες του αυτό που ήθελαν να φτιάξουν ένα μοντερνοποιημένο χώρο όπου θα μπορείς να πας από νωρίς το πρωί για καφεδάκι και να συνεχίσεις με ποτάκι από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ. Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες, ο χώρος διαμορφώθηκε αποκλειστικά για να χαρίσει στους επισκέπτες του θετική αύρα και good vibes.

Πρόκειται για έναν all day χώρο, ο οποίος μόλις δημιουργήθηκε στο κέντρο της πόλης (πρώην 4- Friends), ο οποίος υπόσχεται να σε εντυπωσιάσει τόσο με τον εσωτερικό χώρο του, ο οποίος θα λειτουργεί περισσότερο σαν sports bar, αλλά και τη μικρή ατμοσφαιρική του αυλή.

Μπορείς να επισκεφτείς το VIBES Cafe Bar  από το πρωί όπου θα απολαύσεις καφέ, νόστιμα brunch πιάτα, γλυκά αλλά και φαγητό, ενώ αργά το βράδυ η αυλή μετατρέπεται σε ένα καλοκαιρινό lounge bar με deep house μουσική και δροσιστικά cocktails.

Τα ποτά σου θα συνοδεύσεις με ναργιλέ και έτσι απλά ο συνδυασμός αυτός θα σε κάνει να προτιμήσεις το VIBES Cafe Bar   και για τη βραδινή σου διασκέδαση.

 

Νικηφόρου Φώκα 5, Λάρνακα, 24 400 226
Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend