Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε σε 4 στέκια δίπλα στη θάλασσα
Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε σε 4 στέκια δίπλα στη θάλασσα

Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε σε 4 στέκια δίπλα στη θάλασσα

Ο καιρός θυμίσεις για τα καλά καλοκαίρι και εμείς θέλουμε να είμαστε πιο κοντά στη θάλασσα.

Για αυτό το σαββατοκύριακο σου προτείνουμε όμορφα στέκια με θέα τη θάλασσα, για να απολαύσεις το αγαπημένο σου πιάτο.

Ammos Beach Bar

Το Ammos ήταν και ο λόγος, που το Μακένζι μέχρι σήμερα είναι ένα από τα απόλυτα καλοκαιρινά μέρη όλης της Κύπρου.Μπορείς να πας από το πρωί στην παραλία και να απολαύσεις εκεί την ημέρα. Μπορείς όμως να το επισκεφθείς και το βράδι και να απολαύσεις το φαγητό ή το ποτό σου υπό τους ήχους της μουσικής.

Παραλία Μακένζυ, 24-828844

Sea Joy

Τώρα όμως που η εστίαση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πάλι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσουμε τη θάλασσα είναι μαζί με την παρέα μας στα αγαπημένα μας παραθαλάσσια στέκια για καφέ, γλυκό ή και φαγητό.Αυτό ακριβώς προσφέρει ο ατμοσφαιρικός χώρος του «Sea Joy» το οποίο βρίσκεται στη Πιαλέ Πασιά.  Ο χώρος προσφέρεται για καφέ , γλυκό, ποτό ή και φαγητό. Στο μενού θα βρεις από δροσερές σαλάτες  μέχρι ζυμαρικά και burgers.

130 Πιαλέ Πασά, Λάρνακα, 24621222

Lush Beach Bar

Το απόλυτο summer spot της Λάρνακας, το οποίο αγαπήθηκε πολύ, κυρίως από όσους λατρεύουν να περνούν τα καλοκαίρια τους με τον ήλιο και τη θάλασσα! Ο λόγος για το Lush Beach Bar  το οποίο θα βρεις στην περιοχή Μακένζι στην πιο πολυσύχναστη ευθεία της πόλης. Εκεί θα αράξεις από νωρίς το πρωί. Θα σου σερβίρει πολύ καλό καφέ, σνακ και τσιμπήματα αλλά και μοναδικά brunch πιάτα τα οποία πρόσθεσε πρόσφατα στο μενού.

Παραλία Μακένζυ, +35724658088

Almar Seafood Bar

Στο  Almar Seafood Bar έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όλα τα πιο πάνω με θέα το απέραντο γαλάζιο της παραλίας Μακένζι. Το αγαπημένο εστιατόριο επέστρεψε μετά από αρκετούς μήνες αποχής λόγω της πανδημίας, με ανανεωμένο μενού και λαχταριστά brunch πιάτα που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει ξανά. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε βέβαια η μοναδική έκδοση hot dog του εστιατορίου το οποίο φαίνεται χορταστικό και πεντανόστιμο.

Παραλία Μακένζυ, 24 201700

Send this to a friend