Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση
Να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση

Να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση

33η αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα και η Λειψία υποδέχεται στη «RedBullArena» τη Βόλφσμπουργκ.

0457: RB Leipzig – VFL Wolfsburg 21:30 («Red Bull Arena»)

Λειψία: Δέχθηκε τη βαριά ήττα με 1-4 στον τελικό του κυπέλλου με τη Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν πήγε καλά εξ αρχής. Πριν προλάβει να καταλάβει τη σημαντικότητα του παιχνιδιού έμεινε πίσω στο σκορ με 0-3 (5′, 28′, 45′) στο ημίχρονο. Στο 71′ ο Όλμο μείωσε προσωρινά σε 1-3, ενώ στο 87′ δέχθηκε και τέταρτο γκολ, το οποίο ήταν και το τελειωτικό χτύπημα. Πριν απ’ αυτό είχε προηγηθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τους «βεστφαλούς» για το πρωτάθλημα, όπου οι «ταύροι» γνώρισαν την ήττα με 3-2, όμως παρέμειναν σταθερά στη δεύτερη θέση και στο +4 από τη σημερινή τους αντίπαλο.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Άνταμς (ανασταλτικός χαφ), Σάμαρτζιτς (επιτελικός χαφ) και Σόμποσλαϊ (χαφ). Αμφίβολος ο Ενκουνκού (επιτελικός χαφ), ενώ επανέρχεται ο Ανχελίνο (μπακ-χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα:Γκουλάσι, Όρμπαν, Ουπαμεκάνο, Κλόστερμαν, Καμπλ, Ανχελίνο, Αϊντάρα, Όλμο, Σάμπιντζερ, Φόρσμπεργκ, Σόρλοτ.

Βόλφσμπουργκ: Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ουνιόν Βερολίνου και έκανε ένα ακόμη βήμα προς το Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μπρέκαλο, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ (12′, 63′, 90′). Έτσι οι «λύκοι» διατηρήθηκαν στη 3η θέση με 60 βαθμούς και στο +3 από την πέμπτη Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες οι Μπιάλεκ (επιθετικός) και Στέφεν (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα:Καστέλς, Μπαμπού, Λακρουά, Μπρουκς, Οτάβιο, Άρνολντ, Σλάγκερ, Φίλιπ, Μπακού, Μπρέκαλο, Βέγκχορστ.

Προϊστορία: Στις εντός έδρας αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ, η Λειψία μετράει δύο νίκες, έναντι μίας των «λύκων». Επίσης ακόμηένα μεταξύ τους παιχνίδιέληξεισόπαλο.

 

19.10.19 Bundesliga Λειψία Βόλφσμπουργκ 1:1
13.04.19 Bundesliga Λειψία Βόλφσμπουργκ 2:0
05.05.18 Bundesliga Λειψία Βόλφσμπουργκ 4:1
11.03.17 Bundesliga Λειψία Βόλφσμπουργκ 0:1

 

*Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Λειψία σε πρωτάθλημα και τελικό κυπέλλου από την ίδια μάλιστα ομάδα (Ντόρτμουντ). Στο πρωτάθλημα είδε την απόσταση που είχε από την επερχόμενη αντίπαλο της να μικραίνει (+4), με αποτέλεσμα να μην νιώθει πλέον άνετη η δεύτερη θέση. Θέλοντας λοιπόν να την κλειδώσει θα πρέπει σήμερα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα τρίποντα. (1&2-5 στο 2,87 η ψηλότερη απόδοση που κυκλοφορεί στην αγορά)

 

WEEKENDBONUS 10%: Επωφεληθείτε 10% μπόνους κάθε Σαββατοκύριακο!

 

Send this to a friend