Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Έντεκα σημεία δειγματοληψίας την Κυριακή στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο
Έντεκα σημεία δειγματοληψίας την Κυριακή στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Έντεκα σημεία δειγματοληψίας την Κυριακή στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Στην πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν έντεκα σημεία δειγματοληψίας για rapid test και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στη Λάρνακα θα διενεργούνται δειγματοληψίες από τις 08:30 μέχρι τις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου, Περιοχή Καμάρες, στην Οδό Αγίου Βασιλείου 5, στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου και στο οίκημα παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου.

Δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 07:30 μέχρι τις 19:30 στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος, στα κατηχητικά σχολεία Αραδίππου στην Λεωφόρο 1ης Απριλίου 11 και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δήμου Δρομολαξιάς Μενεού.

Δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 09:30 μέχρι τις 18:30 στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγγλισίδων.

Στην επαρχία Αμμοχώστου δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 08:30 μέχρι τις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στον χώρο στάθμευσης φούρνου Ζορμπάς στο Παραλίμνι παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη, στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.

Δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 08:30 μέχρι τις 18:00 στο Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και στο σωματείο Ονήσιλος στη Σωτήρα.

Send this to a friend