Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το Mall στη Λάρνακα ανοίγει τις πύλες του το καλοκαίρι
Το Mall στη Λάρνακα ανοίγει τις πύλες του το καλοκαίρι

Το Mall στη Λάρνακα ανοίγει τις πύλες του το καλοκαίρι

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά από τα γνωστά brands που θα έχουν παρουσία στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα, το οποίο αναμένεται ν’ ανοίξει τις πύλες του αυτό το καλοκαίρι.

Η επίσημη ημερομηνία έναρξης των εργασιών του Mall θ’ ανακοινωθεί σύντομα και θα εξαρτηθεί βέβαια από τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοιού.

Όπως έγινε γνωστό, συνολικά 138 καταστήματα αναμένεται να στεγαστούν στο Metropolis, το οποίο θα έχει συνολική έκταση 39.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης, παιδότοπους καθώς και 1.450 χώρους στάθμευσης.

Το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων και των χώρων εστίασης θα είναι περίπου 29.000 τ.μ. Το νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας αναμένεται να συμβάλει στη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας.

Στην ευρύτερη περιοχή του έργου, στην ενορία του Αγίου Γεωργίου, πραγματοποιήθηκαν έργα αναβάθμισης, όπως νέοι δρόμοι, εκατοντάδες δενδροφυτεύσεις, πάρκα και εύκολες προσβάσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Οι, δε, χώροι εστίασης (food court) θα έχουν εξωτερικές βεράντες με πρόσβαση σε χώρους πρασίνου.

Ήδη την παρουσία τους στο Metropolis Mall έχουν κλειδώσει ο Όμιλος Saywear, το Symeonides Group, ο όμιλος Mallouppas & Papacostas, η C.A. Papaellinas, η Costas Papaellinas Organization και οι υπεραγορές Άλφα Μέγα. Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο της μόδας, της ένδυσης και της υπόδησης θα έχουν παρουσία τα καταστήματα Marks & Spencer, Kiabi, Mango, Stradivarius, Zara και Zara Home, Pull & Bear, Bershka, Oysho, Massimo Dutti, Chrysanthou Shoes, Shoe Box, Benetton, Mothercare, Sugar Free, Call It Spring, Conelle, Toi Moi, Attrativo, Tezenis, Crocodile Tsakiris Mallas, Triumph, Jack & Jones, Aldo, Ioannou Shoes, Ecco Shoes, Socks & Tights, Piazza Italia, Calliope, Intimissimi, Calzedonia, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Navy & Green, Izar, Domenikos Mens, Skechers, Marasil, Kiss Boutique, Fox Kids.

Όσον αφορά τον τομέα των κοσμημάτων και των οπτικών, οι εταιρείες που θα βρίσκονται στο Metropolis είναι οι Swarovski, Accessories, Lepus, Jewel Dream, Jewls & Jems, You & Me Jewellery, Ojo Sunglasses, Grand Vision, Opticana και Kyrsof. Εξάλλου, στον τομέα της εστίασης και του Food Services θα βρίσκονται το Paradosiako, το Al Dente, το TGI Fridays, το Paul, το Tavernaki, το Café Nero, το Verde, το Burger King, το Milk & Honey, το Taco Bel, το Umami Sushi, το Habibi, το Alati Piperaki, το KFC, τα Mc Donalds, ο Zorbas, τα Starbucks και το Costa Coffee. Τέλος, στον τομέα της τεχνολογίας θα είναι οι εταιρείες Public, Cyta, Epic, Cablenet, Fix 2 Go, iStorm και Phonehouse.

Send this to a friend