Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Να κλειδώσει τη 2η θέση η Γιουνάιτεντ, «καίγεται» για νίκη η Λίβερπουλ
Να κλειδώσει τη 2η θέση η Γιουνάιτεντ, «καίγεται» για νίκη η Λίβερπουλ

Να κλειδώσει τη 2η θέση η Γιουνάιτεντ, «καίγεται» για νίκη η Λίβερπουλ

Στο «ΌλντΤράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο εξ αναβολής ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

0576: Manchester United FC – Liverpool FC 22:15 («Old Trafford»)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στον εντός έδρας αγώνα της Τρίτης (11/5) με τη Λέστερ και γνώρισε την ήττα με 1-2. Μόλις στο 10′ ο Τόμας με εντυπωσιακό βολέ στη κίνηση νίκησε τον Ντε Χέα για να γράψει το 0-1 για τις «αλεπούδες», ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Γιουνάιτεντ απάντησε με όμορφη ατομική ενέργεια του Γκρίνγουντ. Στην επανάληψη ο Σογιοντσού με κεφαλιά μετά από κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, το οποίο έστεψε και μαθηματικά πρωταθλήτρια τη Σίτι, διατηρώντας παράλληλα στη δεύτερη θέση τη Γιουνάιτεντ.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός για ακόμη ένα τέθηκε ο Μαγκουάιρ (στόπερ), ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Με ερωτηματικό η συμμετοχή του Τζέιμς (εξτρέμ), ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο Μαρσιάλ (επιθετικός). Όλοι οι βασικοί που προφυλάχθηκαν με Λέστερ αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα: Χέντερσον, Μπισάκα, Μπαϊγί, Λίντελοφ, Σο, ΜακΤόμινι, Φρεντ, Ράσφορντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Καβάνι.

Λίβερπουλ: Επιστροφή στις νίκες για τη Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 2-0 εντός της Σαουθάμπτον, χάρη στα γκολ των Μανέ (31′) και Τιάγκο (90′). Μ’ αυτή τους τη νίκη λοιπόν οι «reds» παρέμειναν ζωντανοί στη μάχη της τετράδας (-7), έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα.

Αγωνιστικά νέα: Κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα ο Οριγκί (επιθετικός), ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Καμπάκ (στόπερ), Ντέιβις (στόπερ), Μίλνερ (χαφ) και Κεϊτά (χαφ.). Μακροχρόνιοι οι Μάτιπ (στόπερ), Γκόμεζ (στόπερ), Φαν Ντάικ (στόπερ) και Χέντερσον (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα:Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Γουίλιαμς, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Τιάγκο, Σαλάχ, Μανέ, Ζότα (Φιρμίνο).

Προϊστορία: Στις τελευταίες 11 εντός έδρας αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, η Γιουνάιτεντ μετράει επτά νίκες, έναντι μίας της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ. Επίσηςάλλεςτρειςμεταξύ τους αναμετρήσειςολοκληρώθηκαν ισόπαλες.

 

20.10.19 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 1:1
24.02.19 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 0:0
10.03.18 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 2:1
15.01.17 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 1:1
12.09.15 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 3:1
14.12.14 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 3:0
16.03.14 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 0:3
13.01.13 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 2:1
11.02.12 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 2:1
19.09.10 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 3:2
21.03.10 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λίβερπουλ 2:1

 

*Πάρα πολύ σημαντικό το αποψινό παιχνίδι κυρίως για τη Λίβερπουλ, η οποία θέλει να παίξει τα… ρέστα της για να μειώσει ακόμη πιο πολύ την απόσταση από την τετράδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -7 από την τέταρτη Τσέλσι και θέλει να εκμεταλλευτεί τα παιχνίδια που έχει στο χέρι, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ πιο άνετη και με ξεκούραστα βασικά στελέχη φιλοξενά τη Λίβερπουλ και θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση. Επιλογή ο συνδιασμός του Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1,92, στην ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet.

 

WELCOMEBONUS: Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €20 Μπόνους!

 

Send this to a friend