Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δώδεκα σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο
Δώδεκα σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Δώδεκα σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δώδεκα σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι τις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού», στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και στο Γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» περιοχή Αγιοι Ανάργυροι.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου (Οδός Αγίου Βασιλείου 5, στη περιοχή Καμάρες), στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11),  στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου, στην Αθλητική Ενωση Μαρωνίου, στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου και στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης).

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι στις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι και στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα.

Ακόμα από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στο Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου και στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου.

Send this to a friend