Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ροτέισον στη Γιουνάιτεντ, προβληματική στην άμυνα η Λέστερ
Ροτέισον στη Γιουνάιτεντ, προβληματική στην άμυνα η Λέστερ

Ροτέισον στη Γιουνάιτεντ, προβληματική στην άμυνα η Λέστερ

Στο «ΌλντΤράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λέστερ σε παιχνίδι για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

1816: Manchester United FC – Leicester City FC 20:00 («Old Trafford»)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νίκη με ανατροπή 1-3 επί της Άστον Βίλα πήρε την Κυριακή (9/5) η Γιουνάιτεντ, αναβάλοντας έτσι τη στέψη της Μάντσεστερ Σίτι. Στο 24′ οι «χωριάτες» πήραν προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Τραορέ, ενώ στην επανάληψη οι Φερνάντες (52′) και Γκρίνγουντ (56′) μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών φρόντισαν να γυρίσουν το παιχνίδι σε 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Καβάνι, ο οποίος χθες (10/5) ανανέωσε το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο. Το επόμενο διάστημα η Γιουνάιτεντ έχει να δώσει βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και ο Όλε ΓκούναρΣόλσκιερ στον αποψινό αγώνα είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του με εκτεταμένο ροτέισον. Την ερχόμενη Πέμπτη (13/3) οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται στο «ΌλντΤράφορντ» τη Λίβερπουλ στον εξ αναβολής αγώνα για την 34η αγωνιστική.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίστηκε και μένει εκτός για προοληπτικούς κυρίως λόγους ο Μαγκουάιρ (στόπερ). Ερωτηματικό η συμμετοχή του Τζέιμς (εξτρέμ), ενώ δεν προλαβαίνει ο Μαρσιάλ (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Τουανζέμπε, Μπαϊγί, Λίντελοφ, Τέλες, Φρεντ, Μάτιτς, Μάτα, Βαν Ντε Μπέεκ, Ντιαλό, Καβάνι.

Λέστερ: Παρουσιάζοντας μέτρια εμφάνιση την Παρασκευή (7/5) η Λέστερ έχασε εντός με 4-2 από τη Νιούκαστλ. Στα πρώτα 34 λεπτά του αγώνα οι «αλεπούδες» έμειναν πίσω στο σκορ με 0-2, ενώ μέχρι το 73′ ακολούθησαν άλλα δύο για να δυσχεραίνουν το έργο τους. Το μόνο που κατάφεραν στα εναπομείναντα λεπτά ήταν να μειώσουν σε 2-4 με τους Ολμπράιτον (80′) και Ιχεανάτσο (87′). Αυτή ήταν η δεύτερη αγωνιστική που η Λέστερ μένει μακριά από τη νίκη (προηγήθηκε το 1-1 εντός με Σαουθάμπτον) με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στην 6η Λίβερπουλ να μειώσει στους έξι, έχοντας και παιχνίδι στο χέρι.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο Έβανς (στόπερ), ενώ θα χάσουν ένα ακόμα οι Μόργκαν (στόπερ), Τζάστιν (μπακ) και Μπαρνς (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα:Σμάιχελ, Καστάνιε, Σογιουνσού, Φοφανά, Ρ. Περέιρα, Τίλεμανς, Εντιντί, Ολμπράιτον, Μάντισον, Ιχεανάτσο, Βάρντι.

Προϊστορία: Αήττητη παραμένει η Γιουνάιτεντ στις εντός έδρας αναμετρήσεις της με αντίπαλο τη Λέστερ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετράνε συνολικά πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

 

14.09.19 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λέστερ 1:0
10.08.18 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λέστερ 2:1
26.08.17 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λέστερ 2:0
24.09.16 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λέστερ 4:1
01.05.16 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λέστερ 1:1
31.01.15 Premier League ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ Λέστερ 3:1

 

*Λόγω των συνεχόμενων αγώνων η Γιουνάιτεντ είναι αναγκασμένη να παραταχθεί με αρκετούς αναπληρωματικούς. Θα πήγαινε το χέρι προς τα δεξιά αν η Λέστερ βρισκόταν σε καλή κατάσταση, όμως τελευταία παρουσιάζει πολλά προβλήματα, κυρίως στην άμυνα. Καλύτερο σημείο και πιο πιθανό φαντάζει το αμφίσκορο, το οποίο το συναντάμε στο 1,75, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet.

 

REFERAFRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

 

Send this to a friend