Home ΛΑΡΝΑΚΑ Metropolis Mall: Πότε ανοίγει και ποια καταστήματα και εστιατόρια θα βρεις εκεί
Metropolis Mall: Πότε ανοίγει και ποια καταστήματα και εστιατόρια θα βρεις εκεί

Metropolis Mall: Πότε ανοίγει και ποια καταστήματα και εστιατόρια θα βρεις εκεί

Σύμφωνα, με τα νέα δεδομένα το Μetropolis Mall ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό στα μέσα του καλοκαιριού. Όλα τα  έργα εντός του κτηρίου θα είναι έτοιμα το αργότερο μέχρι τις 31 Μάϊου.

Το νέο εμπορικό κέντρο διαθέτει 135 καταστήματαένα σινεμά, 6 εστιατόρια, 8 fast food, 3 καφετέριες, εξωτερικούς χώρους, εξειδικευμένα καταστήματα, αλλά και 1530 χώρους στάθμευσης. Θα διαθέτει επίσης παιχνιδότοποπάρκο για παιδιά και ποδηλατόδρομο.

Τα brands που κλείδωσαν
Μεταξύ των εταιρειών που κλείδωσαν την παρουσία τους στο εμπορικό κέντρο, περιλαμβάνεται ο όμιλος Συμεωνίδη για τα καταστήματα Marks & Spencer και τα Costa Coffee, ο όμιλος Mallouppas & Papacostas, ο οποίος διαθέτει τα καταστήματα Stradivarius, Mango, Intimissimi, Calzedonia και Tezenis.

Έκλεισε επίσης, η συμφωνία με τα καταστήματα Beauty Line, Holland & Barrett, Mac και Inglot της Κώστας Παπαέλληνας.

Εδώ και καιρό κλείδωσε το deal με τις υπεραγορές Άλφα Μέγα που θα αναλάβουν την υπεραγορά του Mall.

Συμφωνία υπάρχει και με τα αρτοποιεία Ζορπά για καφετέρια Coffee Berry, αλλά και με τα Starbucks.

Επιπλέον, αρκετούς χώρους εστίασης θα διαθέτει ο όμιλος PHC, ενώ παρουσία θα έχουν και τα McDonalds.

Στο MetropolisMall θα βρίσκονται επίσης, άλλα γνωστά καταστήματα που υπάρχουν και στα υπόλοιπα εμπορικά κέντρα της Κύπρου.

Tο εμπορικό κέντρο το οποίο βρίσκεται κοντά στο ΓΣΖ, πίσω από το ΚΕΝ Λάρνακας, ανήκει στο  νοτιοαφρικάνικο Όμιλο Acsion. Πρόκειται για την πρώτη επένδυση του συγκεκριμένου επενδυτή στην Κύπρο. Το κόστος κατασκευής του θα ανέλθει περίπου στα €80 εκατ. Επιπλέον,  η λειτουργία του αναμένεται να οδηγήσει στη δημιουργία 1.400 μόνιμων θέσεων εργασίας.

Send this to a friend