Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ “Γυναίκες σε δράση” από το Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας
“Γυναίκες σε δράση” από το Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας

“Γυναίκες σε δράση” από το Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, ηγείται σειράς Περιβαλλοντικών δράσεων με τίτλο «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», στα πλαίσια της Εκστρατείας Καθαριότητας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος που στηρίζεται από το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, και διοργανώνει το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 στις 10.00 π.μ. – 11.00 π.μ. την πρώτη δραστηριότητα που θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη κοινότητα της Οράς, της Ορεινής Λάρνακας.

Η Άννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, αναφέρει σε δήλωση της, «Στην έξοδο του γραφικού χωριού, προς το καταπράσινο «Αλακάτι», βρίσκεται ένα πανέμορφο σημείο προσκυνήματος με ένα περίτεχνο ψηφιδωτό της Αγίας Μαρίνας, η οποία είναι και η Πολιούχος Αγία της τοπικής κοινότητας, το οποίο οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας και κάτοικοι της κοινότητας επέλεξαν να καθαρίσουν, να φροντίσουν και να φυτέψουν! Αυτό το σημείο οι γυναίκες της κοινότητας θα το «υιοθετήσουν», επιτηρώντας με αυτόν τον τρόπο τη νέα κατάσταση ώστε το αποτέλεσμα της δράσης να διατηρηθεί στο μέλλον».

Μέσα στα πλαίσια της ίδιας σειράς δράσεων του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, θα ακολουθήσουν περισσότερες διοργανώσεις, σε άλλες κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στο 99151358.

* Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19 ενώ η τήρηση των αποστάσεων και η χρήση μάσκας κατά την δραστηριότητα θα είναι υποχρεωτική.

 

Send this to a friend