Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Δίνει συνέχεια στην αλάνθαστη εντός έδρας παράδοση η Ρεάλ
Δίνει συνέχεια στην αλάνθαστη εντός έδρας παράδοση η Ρεάλ

Δίνει συνέχεια στην αλάνθαστη εντός έδρας παράδοση η Ρεάλ

Στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη στο δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της LaLiga.

1248: Real Madrid – Sevilla FC 22:00 («Alfredo di Stéfano»)

Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τη λευκή ισοπαλία που πήρε εντός έδρας κόντρα στη Μπέτις, η Ρεάλ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 2-0 την Οσασούνα στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο». Μεσοβδόμαδα (5/5) ακολούθησε ο επαναληπτικός αγώνας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στη Τσέλσι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποχαιρέτησε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με ήττα 2-0, μένοντας έτσι εκτός τελικού. Τώρα της μένει μονάχα το πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και είναι αναγκασμένη να το κυνηγήσει μέχρι τέλους. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει σήμερα να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική παράδοση που διατηρεί στην έδρα της τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο τη Σεβίλλη και υπό προϋποθέσεις να βρεθεί στη κορυφή.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένουν εκτός οι Καρβαχάλ (δεξιός μπακ), Βάθκεθ (δεξιός μπακ χαφ) και Βαράν (στόπερ).

Πιθανή ενδεκάδα:Κουρτουά, Μεντί, Ράμος, Μιλιτάο, Νάτσο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Αζάρ, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Σεβίλλη: Ως ήττα σοκ μπορεί να θεωρηθεί αυτή της Δευτέρας (3/5) εντός από την Μπιλμπάο (0-1) για τη Σεβίλλη, αφού έχασε από μια ομάδα που δεν είχε κανένα απολύτως κίνητρο. Αντίθετα, αυτή έδειχνε ότι με τη φόρμα που είχε στα τελευταία παιχνίδια, μπορούσε να μπει σφήνα στις υπόλοιπες τρεις και να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο. Έτσι ήρθε αυτή η ήττα που την προσγείωσε, μένοντας πλέον στο -4 από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και στο -6 από την κορυφή και την Ατλέτικο. Παρ’ όλα αυτά εάν η Σεβίλλη καταφέρει σήμερα να δώσει τέλος στην αρνητική παράδοση που διατηρεί στη Μαδρίτη, τότε θα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο τις ελπίδες της για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένει εκτός ο εδώ και αρκετές εβδομάδες τραυματίας ΣέρτζιΓκόμεθ (στόπερ).

Πιθανή ενδεκάδα:Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγο Κάρλος, Ακούνια, Γκόμες, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Σούσο, Εν Νεσίρι, Οκάμπος.

Προϊστορία: Στις εντός έδρας αναμετρήσεις της με αντίπαλο τη Σεβίλλη, η Ρεάλ μετράει το απόλυτο με 11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

 

18.01.20 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 2:1
19.01.19 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 2:0
09.12.17 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 5:0
14.05.17 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 4:1
20.03.16 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 4:0
04.02.15 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 2:1
30.10.13 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 7:3
09.02.13 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 4:1
29.04.12 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 3:0
19.12.10 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 1:0
06.03.10 La Liga Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη 3:2

 

*Πληγωμένη από τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ και τώρα της μένει μονάχα το πρωτάθλημα, το οποίο θέλει να κατακτήσει για να καταπραΰνει τον πόνο της. Από την άλλη η Σεβίλλη είχε την ευκαιρία για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στις υπόλοιπες συνδιεκδικήτριες, όμως την έχασε μετά την ήττα από τη Μπιλμπάο. Θεωρούμε λοιπόν ότι η αλάνθαστη παράδοση που έχει η Ρεάλ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τη Σεβίλλη θα έχει και συνέχεια. (1&2-5 στο 2,73 η ψηλότερη απόδοση που κυκλοφορεί στην αγορά, Meridianbet).

 

FASTBET: Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστετοδελτίο σας μέσω Fast Bet!

 

Send this to a friend