Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ενέργειες Δήμου Λάρνακας για καταπολέμηση τρωκτικών
Ενέργειες Δήμου Λάρνακας για καταπολέμηση τρωκτικών

Ενέργειες Δήμου Λάρνακας για καταπολέμηση τρωκτικών

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Δήμου Λάρνακας για καταπολέμηση των τρωκτικών ενώ ζητείται και η βοήθεια του κοινού για να διατηρηθεί η πόλη καθαρή με στόχο τη δημόσια υγεία.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «συνεργείο της Υγειονομικής Υπηρεσίας, κατάλληλα καταρτισμένο και εξοπλισμένο, προβαίνει καθημερινά στην τοποθέτηση και έλεγχο δολωματικών σταθμών εντός των δημοτικών ορίων Λάρνακας καθώς και περιμετρικά των ορίων του Δήμου για καταπολέμηση των τρωκτικών».

Προστίθεται ότι «επιπρόσθετα των ελέγχων ρουτίνας, το συνεργείο προβαίνει τρεις φορές το χρόνο με στοχευμένες εκστρατείες καταπολέμησης των τρωκτικών, σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές, για προστασία της δημόσιας υγείας. Στο Δήμο Λάρνακας υπάρχουν σήμερα περισσότεροι από 2.300 δολωματικοί σταθμοί».

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί τους δημότες «όπως συμβάλουν στην προσπάθεια του Δήμου να διατηρήσει την πόλη καθαρή και απαλλαγμένη από τρωκτικά, καθαρίζοντας της αυλής / οικοπέδoυ / ακατοίκητης- εγκαταλειμμένης ιδιοκτησίας τους και απομακρύνοντας τις ακαθαρσίες/σκύβαλα σε εγκεκριμένους χώρους».

Send this to a friend