Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Να «κλειδώσει» από σήμερα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ
Να «κλειδώσει» από σήμερα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Να «κλειδώσει» από σήμερα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στο «KingPower» η Λέστερ υποδέχεται την Νιούκαστλ σε παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

1436: Leicester City FC – Newcastle United FC 22:00 («King Power Stadium»)

Λέστερ: Στο ισόπαλο εντός έδρας 1-1 απέναντι στη Σαουθάμπτον έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η Λέστερ σε παιχνίδι που βρισκόταν με παίκτη περισσότερο από το 10ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Βέστεργκααρντ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρόλο που έμειναν με 10 οι «αγίοι» κατάφεραν στο 61′ να κερδίσουν πέναλτι και ο Γουόρντ-Πράους το μετέτρεψε σε γκολ, όμως η απάντηση από τις «αλεπούδες» ήταν άμεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με το γκολ του Έβανς στο 68′. Στα εναπομείντα λεπτά η Λέστερ προσπάθησε για την ανατροπή, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το βαθμό. Έστω και με την ισοπαλία λοιπόν η Λέστερ διατηρήθηκε στην τρίτη θέση και για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε αήττητη, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα: Αποθεραπεύτηκαν εγκαίρως οι Έβανς (στόπερ) και Βάρντι (επιθετικός), ενώ σταθερά εκτός βρίσκονται οι Μόργκαν (στόπερ), Τζάστιν (μπακ) και Μπαρνς (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα:Σμάιχελ, Έβανς, Σογιουνσού, Φοφανά, Ρ. Περέιρα, Τίλεμανς, Εντιντί, Καστάνιε, Μάντισον, Ιχεανάτσο, Βάρντι.

Νιούκαστλ: Μετά το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στο τελευταίο λεπτό, ακολούθησε ένα ακόμη εξίσου δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά εντός κόντρα στην Άρσεναλ. Σε αντίθεση με το πρώτο, σ’ αυτό οι «καρακάξες» έμειναν από νωρίς (5′) πίσω στο σκορ, ενώ περισσότερο αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο. Έτσι στο 66′ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, ενώ στο 90′ έμειναν και με παίκτη λιγότερο (Σερ) για να γραφτεί μ’ αυτό τον τρόπο ο επίλογος στο ματς. 16η φετινή ήττα για τη Νιούκαστλ που την βρίσκει μία θέση πάνω (17η) από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο διατηρεί σημαντική απόσταση ασφαλείας (+9) από την Φούλαμ.

Αγωνιστικά νέα: Εκτίει τιμωρία ο Σερ (στόπερ), ενώ επιστρέφει ο Γουίλοκ (χαφ), ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Άρσεναλ. Απ’ εκεί και πέρα δεν βρίσκονται ακόμη στο 100% οι Ντάρλοου (τερματοφύλακας), Λασέλς (στόπερ) και Φρέιζερ (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα:Ντουμπράβκα, Φερνάντες, Κλαρκ, Ντάμετ, Μέρφι, Σ. Λόνγκσταφ, Σέλβι, Ρίτσι, Σεν-Μαξιμέν, Αλμιρόν, Κ. Γουίλσον.

Προϊστορία: Στις αναμετρήσεις Λέστερ – Νιούκαστλ που έγιναν τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο της πρώτης, τρεις νίκες μετράνε οι «αλεπούδες», έναντι δύο των «καρακάξων».

 

29.09.19 Premier League Λέστερ Νιούκαστλ 5:0
12.04.19 Premier League Λέστερ Νιούκαστλ 0:1
07.04.18 Premier League Λέστερ Νιούκαστλ 1:2
14.03.16 Premier League Λέστερ Νιούκαστλ 1:0
02.05.15 Premier League Λέστερ Νιούκαστλ 3:0

 

*Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τη Λέστερ, η οποία με νίκη αγκαλιάζει την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο σημερινός αγώνας κόντρα στη Νιούκαστλ είναι θεωρητικά ο πιο εύκολος για τη Λέστερ, αφού στις επόμενες τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά Γιουνάιτεντ (εκτός), Τσέλσι (εκτός) και Τότεναμ (εντός). Όπως καταλαβαίνετε η νίκη στο σημερινό αγώνα είναι must!. (1&2+ στο 1,73 η ψηλότερη απόδοση που κυκλοφορεί στην αγορά, Meridianbet).

 

FASTBET: Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστετοδελτίο σας μέσω Fast Bet!

 

Send this to a friend