Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Καταγγελία Κύπριας για τον 22χρονο επιδειξία: «Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου»
Καταγγελία Κύπριας για τον 22χρονο επιδειξία: «Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου»

Καταγγελία Κύπριας για τον 22χρονο επιδειξία: «Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου»

Μία πέμπτη καταγγελία από νεαρή κοπέλα έχουν στα χέρια τους οι Αρχές για τον 22χρονο επιδειξία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην Αστυνομία μια 27χρονη από την Κύπρο, η οποία κατήγγειλε ότι πριν από μερικούς μήνες την είχε πλησιάσει ο νεαρός, στην περιοχή της Καλλιθέας, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι και την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, ενώ ταυτόχρονα αυτοϊκανοποιούνταν.

Σημειώνεται ότι πέραν της 25χρονης Δανάης από τη Νέα Σμύρνη, ο 22χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης της επίθεσης σε άλλες τρεις γυναίκες. Οι προηγούμενες επιθέσεις έγιναν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως. Δύο περιπτώσεις προσδιορίζονται χρονικά στον Αύγουστο του 2020, η μία στο Παλαιό Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η δεύτερη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Τον Σεπτέμβριο 2020 φέρεται να επιτέθηκε σε μια 28χρονη στη Νέα Σμύρνη. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Ο 22χρονος δουλεύει σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, είναι φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μένει κοντά στα δύο θύματα της συγκεκριμένης περιοχής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο 22χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά τη νεαρή κοπέλα (pics)

Πηγή: thetoc

Send this to a friend