Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σωσίβιο από τη ρωσική αγορά εξασφαλίζει προς το παρών η ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας, αφού από την συγκεκριμένη χώρα παρατηρείται αυτή την εποχή ικανοποιητική ροή επισκεπτών, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τα δύσκολα δεδομένα που αφορούν την πανδημία.

Από τα μεγάλα ξενοδοχεία στην τουριστική περιοχή του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, παραμένουν ανοικτά μόνο το Golden Bay, το Radisson Blu και το LeBay, ενώ ανοικτό είναι και το ξενοδοχείο Sun Hall στην παραλία των Φοινικούδων καθώς και κάποια μικρότερα ξενοδοχεία εντός της πόλης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Λάρνακας Ιωάννα Φλωρεντιάδου μας δήλωσε ότι τα υπόλοιπα ξενοδοχεία ετοιμάζονται ν’ ανοίξουν, μέσα Μάϊου και κάποια άλλα αρχές Ιουνίου. Φαίνεται, όμως, ότι από τις αρχές Ιουνίου θα αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται οι πτήσεις προς την Κύπρο.

Όσον αφορά τις κρατήσεις που υπάρχουν αυτή την περίοδο στα ξενοδοχεία της Λάρνακας, η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ είπε ότι υπάρχει ικανοποιητική ροή κρατήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής, με την πλειοψηφία των κρατήσεων να προέρχεται από τη ρωσική αγορά. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες κρατήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Σκανδιναβία και τη Γερμανία.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως από τον Ιούλιο και μετέπειτα θα πρέπει να περιμένουμε μια αυξημένη ροή ξένων επισκεπτών. Πάντως προσδοκία του ΠΑΣΥΞΕ, είναι να έχουμε τουλάχιστον το 50% της τουριστικής κίνησης που είχαμε το 2019».

Send this to a friend