Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Οριακός επαναληπτικός με φόντο τον τελικό
Οριακός επαναληπτικός με φόντο τον τελικό

Οριακός επαναληπτικός με φόντο τον τελικό

Επαναληπτικός αγώνας για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Τσέλσι να υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα (1-1), τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

0756: ChelseaFC – RealMadridCF 22:00 («StamfordBridge»)

Τσέλσι: Μετά το ισόπαλο 1-1 που πήρε την περασμένη εβδομάδα στη Μαδρίτη, η Τσέλσι έχει έστω και ένα ελαφρύ προβάδισμα (λόγω του εκτός έδρας γκολ) για πρόκριση στον τελικό της 29ης Μαΐου. Οι «μπλε» είχαν προηγηθεί στο 14ο λεπτό με το γκολ του Πούλισιτς, ενώ στο 29′ οι «μερέγκες» ισοφάρισαν, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα. Μόλις μία ήττα για την ομάδα του Τούχελ στις 11 φετινές της υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μετράει άλλες επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στη Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Φούλαμ, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την εξασφάλιση εισιτηρίου για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χάβερτς, ο οποίος με δύο γκολ στο 10′ και 49′ έδωσε στην ομάδα του το 17o φετινό τρίποντο που τη διατηρεί στο +3 από την πέμπτη Γουέστ Χαμ. Την ερχόμενη Κυριακή (9/5) θα πάει στο «Έτιχαντ» για να αντιμετωπίσει τη Σίτι.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός από ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε ο Κόβασιτς (χαφ). Πιθανότατα θα προλάβει ο Ρούντιγκερ (στόπερ), όμως θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα.

Πιθανή ενδεκάδα:Μεντί, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Καντέ, Τσίλγουελ, Πούλισιτς, Μάουντ, Βέρνερ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Χάρη στο γκολ του Μπενζεμά στο 29ο λεπτό του πρώτου αγώνα κόντρα στη Τσέλσι, η Ρεάλ άφησε ανοιχτή την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Αυτό που όμως θα πρέπει να κάνει είναι να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην Αγγλία, έτσι ώστε να μπορέσει να αναπτερώσει τις ελπίδες της και να δει τελικό. Πάντως η ομάδα του Ζιντάν παραμένει αήττητη για έξι διαδοχικές αναμετρήσεις στη διοργάνωση με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Οσασούνα, σ’ ένα παιχνίδι που αγχώθηκε για τα καλά, αφού το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 76′ από τον Μιλιτάο, ενώ το δεύτερο πέτυχε ο Κασεμίρο τέσσερα λεπτά αργότερα (80′). Σημασία όμως για τους «μερέγκες» έχει το τελικό αποτέλεσμα που μ’ αυτό διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Την Κυριακή (9/5) ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τη Σεβίλλη.

Αγωνιστικά νέα: Επιστρέφουν οι Σέρχιο Ράμος (στόπερ), Μεντί (αριστερός μπακ) και Βαλβέρδε (χαφ), ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο τραυματίας Βαράν (στόπερ), του οποίου ο τραυματισμός αποδείχτηκε πιο σοβαρός φαινόταν αρχικά. Έτσι δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για το Λονδίνο, μένοντας τελικά στη Μαδρίτη. Πέραν του Γάλλου στόπερ εκτός έμειναν και οι δύο δεξιοί μπακΚαρβαχάλ και Λούκας Βάθκεθ.

Πιθανή ενδεκάδα:Κουρτουά, Βαλβέρδε, Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, Νάτσο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς. Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

 

*Οριακό ντέρμπι ο αποψινός επαναληπτικός στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τις δύο ομάδες να μην τις χωρίζουν και πολλές διαφορές. Η μεν Τσέλσι κρατάει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ, ενώ η Ρεάλ διαθέτει σαφώς περισσότερη εμπειρία σ’ αυτό το σημείο που φτάσαμε. Έτσι, περιμένουμε λοιπόν ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και γι’ αυτό θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο ή Χ τελικό που στη Meridianbet βρίσκεται στο 1,71 και είναι η ψηλότερη απόδοση της αγοράς.

 

REFERAFRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

 

Send this to a friend