Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δώδεκα σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο
Δώδεκα σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο

Δώδεκα σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δώδεκα σημεία δειγματοληψίας και πέντε στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.00 μέχρι τις 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και στο Γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» περιοχή Άγιοι Ανάργυροι.

Σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί από τις 08.30 μέχρι τις 17.30 στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου, ενώ από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργούν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού», στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου (Οδός Αγίου Βασιλείου 5, στη περιοχή Καμάρες),  στο οίκημα του Σωματείου «Ερμής Αραδίππου» στην Αραδίππου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου και στην Αθλητική Ένωση Μαρωνίου.

Ακόμα από τις 10.00 μέχρι τις 17.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στο χώρο στάθμευσης ΚΕΠΟ Λευκάρων.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.00 μέχρι στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, ενώ από τις  08.30 μέχρι τις 17.30 στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου και στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου.

Ακόμα σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι.

Send this to a friend