Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ «Κράζει» την Πύλη Εμβολιασμού η εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας
«Κράζει» την Πύλη Εμβολιασμού η εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας

«Κράζει» την Πύλη Εμβολιασμού η εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας

Την Τρίτη 4 Απριλίου, άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού για τις ηλικίες 37-38 και λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος από τη μεγάλη επισκεψιμότητα στη σελίδα και ζήτησης για τα εμβόλια, παρουσιάστηκαν για ακόμη μια φορά προβλήματα.

Μεταξύ των δικαιούχων, φαίνεται να ήταν και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας κα. Μαργαρίτα Κυριάκου, η οποία σχολίασε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, τη δική της εμπειρία και ταλαιπωρία που υπέστη για να κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό.

Στη συνέχεια, ευχήθηκε καλό εμβολιασμό σε όσους συνομήλικούς της κατάφεραν να κλείσουν το δικό τους ραντεβού.

«3 φορές η Πύλη με πέταξε έξω σήμερα το πρωί, αφού είχα καταχωρήσει τα στοιχεία μου για να κλείσω ραντεβού για μένα…άλλες 4 φορές μου έγραψε το μήνυμα ότι ο server δεν είναι διαθέσιμος…μετά από πολλές προσπάθειες και νεύρα, κατάφερα να κλείσω ραντεβού, χωρίς να λάβω μήνυμα ή κάποια βεβαίωση! Όλα αυτά το 2021! Καλό εμβολιασμό σε όσους συνομήλικους μου κατάφεραν σήμερα να κλείσουν ραντεβού! Θα τα πούμε στο Εμβολιαστικό Κέντρο!», ανάφερε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της.

Θυμίζουμε ότι η Πύλη Εμβολιασμού, δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει προβλήματα, ωστόσο όπως ανέφερε στην «Καθημερινή» ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κυριάκος Κόκκινος, για την Τρίτη (4/5) τα πρώτα περίπου 7 λεπτά η Πύλη υπερφορτώθηκε λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας και ζήτησης. Η λειτουργία της Πύλης ήταν αργή, ωστόσο όπως διαβεβαιώνει ο Υφυπουργός πλέον λειτουργεί κανονικά, ενώ χιλιάδες πολίτες έχουν διευθετήσει ραντεβού για εμβολιασμό.

Πηγή: 24News

Send this to a friend