Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δέκα σημεία για rapid tests την Τρίτη στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο
Δέκα σημεία για rapid tests την Τρίτη στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Δέκα σημεία για rapid tests την Τρίτη στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού. Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δέκα σημεία δειγματοληψίας και τέσσερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί από τις 08.00 μέχρι τις 16.30 στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου (χώρος καφετέριας FCG), ενώ από τις 09.00 μέχρι τις 19.00 στο Γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν ακόμα από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού», στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου (Οδός Αγίου Βασιλείου 5, στη περιοχή Καμάρες),  στο οίκημα του Σωματείου «Ερμής Αραδίππου» στην Αραδίππου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρου του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού, στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου στη Ξυλοτύμπου και στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης).

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι, στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.

Send this to a friend