Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Παραμένει και αύριο το καλοκαιρινό σκηνικό -Πότε αναμένεται πτώση θερμοκρασίας
Παραμένει και αύριο το καλοκαιρινό σκηνικό -Πότε αναμένεται πτώση θερμοκρασίας

Παραμένει και αύριο το καλοκαιρινό σκηνικό -Πότε αναμένεται πτώση θερμοκρασίας

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να είναι στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό στους 31 στα παράλια και τους 30 στα ψηλότερα ορεινά.

 

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα παράλια, και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο για να παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Send this to a friend