Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Καλοκαιρινό σήμερα το σκηνικό του καιρού – Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία
Καλοκαιρινό σήμερα το σκηνικό του καιρού – Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία

Καλοκαιρινό σήμερα το σκηνικό του καιρού – Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με σκόνη να αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

 

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα, κυρίως αραιή, σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί από το μεσημέρι και μετά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, και μικρή πτώση μέχρι την Τετάρτη, για να παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Send this to a friend