Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Για τη Λάρνακα που μας αξίζει
Για τη Λάρνακα που μας αξίζει

Για τη Λάρνακα που μας αξίζει

Παναγιώτης Τουλούρας / Υποψήφιος βουλευτής ΔΗΠΑ Λάρνακας  

Ενώ οδεύουμε στη τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους όσοι βρίσκονται  κοντά μου ή με διάφορους τρόπους στηρίζουν την υποψηφιότητά μου,  χωρίς οποιοδήποτε όφελος.

Μηνύματα στήριξης και εκτίμησης προς το πρόσωπό μου, έφθασαν από διάφορες πλευρές, ακόμη και από εκεί που δεν το περίμενα. Αυτή η στήριξη είναι που μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω μέχρι τέλους την προσπάθεια. Η αγνή στήριξη και η έντιμη βοήθεια από ανθρώπους που είτε γνώριζα εκ των προτέρων ή γνώρισα αυτή τη περίοδο, μου δίνουν την ώθηση να επιμένω σε αυτά που δημόσια δήλωσα, από την πρώτη μετά, αναφορικά με την υποψηφιότητά μου.

Ως εκπρόσωπος  της νέας γενιάς, αρνούμαι  να γυρίσω την πλάτη στα κοινά και να αφήσω άλλους να αποφασίζουν για εμάς. Με όραμα, φρέσκες και καινοτόμες ιδέες, έχουμε υποχρέωση να εργαστούμε για μια καλύτερη ζωή, σε μια σύγχρονη κοινωνία, για τη Λάρνακα που μας αξίζει. Έντιμα, υπεύθυνα και σοβαρά, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση του λαού της πόλης και  επαρχίας  Λάρνακας, ζητώντας να μου δώσετε τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω από τα έδρανα της Βουλής.

Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να κάνω τον πολιτικό λόγο πράξεις, με την υπόσχεση ότι δεν θα σας απογοητεύσω. Δεν επιδιώκω την εργοδότηση στην πολιτική, δεν  αναζητώ το βόλεμα, ζήτω να σταθείτε δίπλα μου για τη Λάρνακα που οραματιζόμαστε. Μαζί να αγωνιστούμε  για να μετατρέψουμε την πόλη μας σε πρωταγωνιστή και επίκεντρο των εξελίξεων. Ο εργαζόμενος, ο οικογενειάρχης, ο συνταξιούχος, ο άνεργος, τα νεαρά ζευγάρια και ο νέος επιστήμονας έχουν δικαίωμα να ελπίζουν, σε μια επαρχία όπου το μέλλον είναι τώρα

Εύχομαι  σε όλους  η Ανάσταση του Θεανθρώπου, να μας δώσει δύναμη, ασφάλεια και υγεία. Επιπλέον, να είμαστε όλοι προσεκτικοί, ακολουθώντας όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Η υγεία των παιδιών, των γονέων και των παππούδων μας είναι ανεκτίμητη, γι αυτό ας μην την θέσουμε  σε κίνδυνο.

 

Send this to a friend