Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές εργασίες στη Λάρνακα
Οδικές εργασίες στη Λάρνακα

Οδικές εργασίες στη Λάρνακα

1. Εργασίες κλαδέματος δέντρων στο έρεισμα του δρόμου στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλίμνι

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 04/5/2021 – 31/5/2021, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:30, στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλίμνι, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος δέντρων στο έρεισμα του δρόμου, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 300μ. περίπου, και από τις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο Αεροδρομίου Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες αποκατάστασης του πρανούς σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Α3 από κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 07/05/2021 – 27/05/2021από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης του πρανούς σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Α3 από κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το πλάτος του ερείσματος θα καταληφθεί για μήκος 100μ. στην κατεύθυνση από Ριζοελιά προς κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού και θα χρησιμοποιηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

Send this to a friend