Home ΛΑΡΝΑΚΑ Κλειστά τα γραφεία του Δήμου Λάρνακας και άλλες Υπηρεσίες για τις μέρες του Πάσχα
Κλειστά τα γραφεία του Δήμου Λάρνακας και άλλες Υπηρεσίες για τις μέρες του Πάσχα

Κλειστά τα γραφεία του Δήμου Λάρνακας και άλλες Υπηρεσίες για τις μέρες του Πάσχα

Κλειστά θα είναι τα γραφεία του Δήμου Λάρνακας και άλλες Υπηρεσίες για τις μέρες του Πάσχα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «τα κεντρικά γραφεία του Δήμου και οι λοιπές Υπηρεσίες θα είναι κλειστά την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου, τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα, 3 και 4 Μαϊου.

Η Δημοτική λιανική αγορά θα λειτουργήσει την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου,  στον καθορισμένο  χώρο, αντί το Μεγάλο Σάββατο (λόγω της αργίας της 1ης Μαΐου)».

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη και η τα Γραφεία της Τροχονομικής Υπηρεσίας θα παραμείνουν κλειστά όπως όλες οι άλλες Δημοτικές Υπηρεσίες

Η Υπηρεσία Αποκομιδής Σκυβάλων θα λειτουργήσει κανονικά τη Μεγάλη Παρασκευή 30/4/2021 και την Τρίτη 4/5/2021. Γι’αυτό καλούνται οι ένοικοι των  υποστατικών από τα οποία η συλλογή σκυβάλων διεξάγεται Σάββατο και Δευτέρα, να αφήσουν  τα σκύβαλα τους την επόμενη καθορισμένη  ημέρα συλλογής τους».

Όσον αφορά τους ενοίκους των υποστατικών των οποίων η συλλογή γίνεται πιλοτικά δυο φορές την εβδομάδα, το Μεγάλο Σάββατο, 1/5/2021 θα γίνει κανονικά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το προσωρινό Πράσινο Σημείο του Δήμου Λάρνακας θα παραμείνει κλειστό την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα 2 και 3 Μαϊου.

Send this to a friend