Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δώδεκα σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο
Δώδεκα σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο

Δώδεκα σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δώδεκα σημεία δειγματοληψίας και πέντε στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί από τις 08.30 μέχρι τις 17.30 στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου, ενώ από τις 10.00 μέχρι τις 17.30 στο χώρο στάθμευσης ΚΕΠΟ Λευκάρων.

Ακόμα από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού» στη Λάρνακα, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη περιοχή Αγιοι Ανάργυροι, στο οίκημα του Σωματείου «Ερμής Αραδίππου» στην Αραδίππου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου στην περιοχή Καμάρες (Οδός Αγίου Βασιλείου 5), στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου και στην Αθλητική Ένωση Μαρωνίου.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08.30 μέχρι τις 17.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου και στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου.

Επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς στο Παραλίμνι (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη).

Send this to a friend