Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Βολές ΑΕΚ κατά Απόλλωνα: «Να γυρευτούν αλλού – Τι ήθελαν να τους χαρίσουμε;»
Βολές ΑΕΚ κατά Απόλλωνα: «Να γυρευτούν αλλού – Τι ήθελαν να τους χαρίσουμε;»

Βολές ΑΕΚ κατά Απόλλωνα: «Να γυρευτούν αλλού – Τι ήθελαν να τους χαρίσουμε;»

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου τοποθετήθηκε στον Super Sport FM 104.0 για το χθεσινόβραδινό ματς κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο.

Αναλυτικά:

«Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα, μας προκάλεσαν. Πρώτα από όλα, πάντα τα κίνητρα μας είναι η φανέλα και η ιστορία μας. Κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και χάσαμε καθαρά λόγω ατυχίας. Να σταματήσουν κάποιοι να βλέπουν φαντάσματα, στην προσπάθεια να δικαιολογήσουν την απόδοση της ομάδας τους. Να το πω κυπριακά να γυρευτούν αλλού και να αφήσουν ήσυχη την ομάδα μας.

Αν θέλουν και αξίζουν το πρωτάθλημα να το αποδείξουν στα παιχνίδια τους και να μην ζητούν βοήθεια από τις άλλες ομάδες. Τι ήθελε δηλαδή ο Φανούριος και ο Απόλλωνας, να τους χαρίσουμε; Να είμαστε σοβαροί σε τούτο τον τόπο. Σε μια κάκιστη σεζόν, την χειρότερη σεζόν τα τελευταία χρόνια, ξέρουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας,
Μπορεί να μείναμε αρκετά πίσω, αλλά έχουμε κτυπήσει όλα τα παιχνίδια με τους διεκδικητές του τίτλου, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Ομόνοια.

Με την Ομόνοια δηλαδή δεν παίξαμε καλά και η τύχη μας γύρισε την πλάτη στην ήττα μας με 1-0. Ήταν πλασματικό το σκορ. Το ίδιο και χθες στο Τσίρειο. Ξανά ρωτώ τι ήθελε δηλαδή ο Φανούριος και ο Απόλλωνας να πάμε στο γήπεδο και να χαρίσουμε;

Πραγματικά μας προκάλεσαν πολλές απορίες οι αιχμές που άφησε μετά το τελος του ντέρμπι και κάποια άλλα που ακούσαμε. Περιμένουμε σήμερα να μας πει τι ακριβώς εννοούσε με τα πολλά κίνητρα. Ακούσαμε και τι δήλωσε ο Γιάννης Πετρακης, ο οποίος για ακόμη μια φορά φάνηκε κύριος στις δηλώσεις του. Περαστικά ευχόμαστε και να μην είναι κάτι το σοβαρό αυτό που έπαθε ο Ντιγκινί.

«Σαφέστατα μας ενόχλησε αυτά που ειπώθηκαν από πλευράς Απόλλωνα, και κάποια άλλα που ακούσαμε μετά το τέλος του αγώνα αλλά δε θέλω να επεκταθώ. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια. Εμείς εστιάζουμε στα παιχνίδια που έχουν μείνει. Στα δύο παιχνίδια που έμειναν και με Ομόνοια και με Ανόρθωση θα προσπαθήσουμε όπως και χθες.»

Ενόχλησαν οι αιχμές που άφησαν οι δηλώσεις για τα κίνητρα και το «έτσι γίνεσαι μεγάλη ομάδα»: «Ίσως να θέλει να απολογηθεί για κάτι που είπε χθες ο Φανούριος».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο σε δύο φάσεις μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, δεχθήκαμε το γκολ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Η πιο κρίσιμη φάση ήταν το δοκάρι του Ναούμ, μπορούσαμε μετά να κάνουμε την ανατροπή αν έμπαινε το γκολ, μας έκανε τερτίπια η μπάλα και δεν τα καταφέραμε. Ήταν ξεκάθαρο ότι το χθεσινό αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ομάδας μας. Ήμασταν άτυχοι.»

Για το μέλλον της ομάδας: «Για τα επόμενα παιχνίδια θα πάμε με υπηρεσιακούς προπονητές, από κει και πέρα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο τεχνικός διευθυντής (Τσάβι Ρόκα). Ο προπονητής που θα αναλάβει τα ηνία θα είναι για την επόμενη σεζόν και όχι για τα επόμενα παιχνίδια, αναμένουμε πολλές άλλες εξελίξεις, όχι μόνο για θέμα προπονητή αλλά και το ρόστερ».

Send this to a friend