Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Λάρνακας θα βρει η έναρξη της Εβδομάδας των Παθών τον τέως Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομο, αφού σήμερα είναι ορισμένη η πρώτη δικάσιμος στην υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται.

Εναντίον του αναμένεται ν’ απαγγελθεί μία κατηγορία βιασμού, η οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, διαπράχθηκε μεταξύ 1-30 Απριλίου του 2011, στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου, και ο ίδιος θα κληθεί ν’ απαντήσει εάν παραδέχεται ή όχι την κατηγορία. Παραπονούμενη και βασική μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση είναι γυναίκα από τη Λάρνακα.

Ο 83χρονος πρώην ιεράρχης παραμένει ελεύθερος, αφού υπέγραψε εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ.

Η διαδικασία παραπομπής του σε δίκη στο Κακουργιοδικείο διεξήχθη στις 12 Απριλίου από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, κεκλεισμένων των θυρών, για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας της παραπονούμενης.

Θυμίζουμε, ότι στις 8 ερχόμενου Ιουνίου είναι ορισμένη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και δεύτερη ποινική υπόθεση, η οποία αφορά άσεμνη επίθεση.

 

Μεγάλο αριθμό κροτίδων εντόπισε και κατάσχεσε το Σάββατο η Αστυνομία στην επαρχία Λάρνακας, στην κατοχή δύο ανήλικων.
Συγκεκριμένα, εντόπισαν στην κατοχή δύο 13χρονων, 220 εργοστασιακές κροτίδες και μία φωτοβολίδα. Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν, ενώ οι δύο ανήλικοι ανακρίθηκαν γραπτώς στην παρουσία των γονιών τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Send this to a friend