Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Κυρίως αίθριος ο καιρός σήμερα με ισχυρούς ανέμους
Κυρίως αίθριος ο καιρός σήμερα με ισχυρούς ανέμους

Κυρίως αίθριος ο καιρός σήμερα με ισχυρούς ανέμους

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με ισχυρούς ανέμους. Δείτε την πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά το Δελτίο Καιρού:
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται από το Σάββατο.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Αργότερα, πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια σταδιακά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Αρχικά, στα δυτικά παράλια, θα πνέουν μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά, και γύρω στους 13 στα παράλια.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, για να κυμανθεί γύρω ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί γενικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend