Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Άλλοι επτά τελικοί για την Ατλέτικο
Άλλοι επτά τελικοί για την Ατλέτικο

Άλλοι επτά τελικοί για την Ατλέτικο

Χωρίς να έχει περιθώρια για απώλειες η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται στο «Μετροπολιτάνο» την Ουέσκα σε παιχνίδι για την 31η αγωνιστική της Λα Λίγκα.

1351: Atletico Madrid – SD Huesca 20:00 («Wanda Metropolitano»)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Παρουσιάζοντας εξαιρετική εμφάνιση και χωρίς να δώσει κανένα περιθώριο στην ουραγό Εϊμπάρ, η Ατλέτικο πήρε τη νίκη με το εμφατικό 5-0 και διατήρησε τον πρώτο λόγο για τον φετινό τίτλο. Με δύο γκολ του Κορέα σε κομβικό σημείο (42′, 44′) του αγώνα, οι «ροχιμπλάνκος» πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0, ενώ στην επανάληψη ακολούθησαν άλλα τρία από τους Καράσκο (49′) και Γιορέντε (53′, 68′), για να δώσουν διαστάσεις στην 21η τους φετινή νίκη. Έτσι ανέβηκαν στους 70 βαθμούς, ανοίγοντας παράλληλα την απόσταση από τη δεύτερη Ρεάλ στους τρεις και από την τρίτη Μπαρτσελόνα (με αγώνα λιγότερο) στους 5. Ωστόσο, μετά τη χθεσινή τους νίκη σε βάρος της Καντίθ, οι «μερέγκες» έχουν πλέον ισοβαθμίσει με την Ατλέτικο και τώρα οι «ροχιμπλάνκος» καλούνται να κάνουν το καθήκον τους, εάν θέλουν να ξεφύγουν εκ νέου. Έχουν απομείνει επτά τελικοί και ο κλοιός έχει στενέψει για τα καλά. Άλλα στραβοπατήματα δεν μπορεί να έχει γιατί σε τέτοια περίπτωση θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση. Εφόσον λοιπόν η Ατλέτικο καταφέρει και τα αποφύγει θα έχει πολλές πιθανότητες στο τέλος της τρέχουσας σεζόν να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Την επόμενη αγωνιστική (25/4) θα πάει στο «Σαν Μαμές» για να αντιμετωπίσει την Αθλέτικο Μπιλμπάο.

Αγωνιστικά νέα: Ξανά εκτός οι Σουάρες (επιθετικός), Λεμάρ (εξτρέμ) και Ζοάο Φέλιξ (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα:Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι, Σαούλ, Ερέρα, Κόκε, Καράσκο, Κορέα, Γιορέντε.

Ουέσκα: Δέχθηκε την ήττα στο παραπέντε στην εκτός έδρας Κυριακάτικη (18/4) αναμέτρηση με την Αλαβές, μια ήττα που την κράτησε οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Ελάχιστα πράγματα έχουν να θυμούνται οι δύο ομάδες απ’ εκείνο το παιχνίδι, μονάχα από μια καλή στιγμή, ωστόσο οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο τυχεροί και στο 85′ πήραν το τρίποντο. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους «Αραγωνίτες» μετά από μία ισοπαλία και δύο σερί νίκες (0-0 Οσασούνα, 0-2 Λεβάντε, 3-1 Έλτσε), οι οποίες τους βοήθησαν στο να ξεκολλήσουν από τον πυθμένα και να βρεθούν έστω και οριακά στην 17η θέση. Την επόμενη αγωνιστική (25/4) η Ουέσκα θα υποδεχθεί στο «ElAlcoraz» τη Χετάφε.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός έμειναν οι Πάμπλο Μαφέο (μπακ) και Οντιβέρος (εξτρέμ). Μακροχρόνια απών ο Λουιζίνιο (μπακ). Επιστρέφει ο Γκαστόν Σίλβα (στόπερ).

Πιθανή ενδεκάδα: Αντρές Φερνάντεθ, Πουλίδο, Σιόβας, Ινσούα, Π. Λόπεθ, Σεοάνε, Μοσκέρα, Ρίκο, Γκαλάν, Σάντρο, Ράφα Μιρ.

Προϊστορία: Στο μοναδικό παιχνίδι που έχουν συναντηθεί οι δυο τους στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο ήταν η νικήτρια με 3-0.

25.09.18 La Liga Ατλέτικο Μαδρίτης Ουέσκα 3:0

*Μετά τη χθεσινή νίκη της Ρεάλ, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης σήμερα θα είναι καταστροφικό για την Ατλέτικο. Πλέον δεν έχει την ευχέρεια σε λάθος καθώς είναι δεδομένο πως θα της στοιχίσει. Γι’ αυτό, μη έχοντας άλλη επιλογή, θα πρέπει σήμερα να συνεχίσει νικηφόρα και μέχρι το τέλος της σεζόν να χτίσει ένα σερί, το οποίο θα την στέψει και πρωταθλήτρια. (Επιλογή 1&2-5 γκολ στο 1,90, Meridianbet)

FASTBET: Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστε το δελτίο σας μέσω FastBet!

 

Send this to a friend