Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Άγνωστοι σκότωσαν με δηλητήριο τον Θαλή, τον αγαπημένο γάτο του “Κάμπινγκ”
Άγνωστοι σκότωσαν με δηλητήριο τον Θαλή, τον αγαπημένο γάτο του “Κάμπινγκ”

Άγνωστοι σκότωσαν με δηλητήριο τον Θαλή, τον αγαπημένο γάτο του “Κάμπινγκ”

Θλίψη, θυμό και αγάκτηση προκάλεσε στους ηθοποιούς και τους συντελεστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του Alpha Κύπρου “Κάμπινγκ” η ενέργεια αγνώστων να δηλητηριάσουν τον συμπαθή γάτο με το προσωνύμιο “Θαλής” που συμμετείχε στα γυρίσματα. 

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της σειράς στο Facebook η παραγωγή ενημερώνει για τον αδόκητο θάνατο του “Θαλή” και απεθύνει έκκληση στους πολίτες εάν κάποιος γνωρίζει το οτιδήποτε για την υπόθεση να επικοινωνήσει μαζί της.

“Αυτός ηταν ο Θαλής μας. Ένας μοναδικός γατούλης που δεν έχασε μέρα γυρίσματος, δεν έχασε ποτέ ατάκα και πάντα είχε μια αγκαλιά και ναζια για τον κάθενα από εμάς στο Κάμπινγκ. Ο Θαλής ήταν μελος της οικογένειας του «Κάμπινγκ» και όπως εμάς, έτσι έκλεψε και τις καρδιές των τηλεθεατών. Υπέροχο πλάσμα. Και κάποιος τον δηλητηρίασε σήμερα . Γιατί; Με τι καρδιά; Με ποια λογική; Είμαστε συντετριμμένοι αλλά και αγανακτισμένοι με την αποτρόπαια πράξη και θα πάρουμε την υπόθεση μέχρι τέλους. Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλούμε θερμά να επικοινωνήσει μαζί μας. Ευχαριστούμε την Αστυνομία Κύπρου για την τόσο άμεση ανταπόκρισή της.”

Πηγή: alphanews.live

 

Send this to a friend