Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Φόνο με θύμα άνδρα ηλικίας 34 ετών από τη Λάρνακα. Συγκεκριμένα ο 34χρονος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, ενώ βρισκόταν μόνος στο αυτοκίνητο του και την ώρα της επίθεσης κινείτο από το Μενεού με κατεύθυνση την παραλιακή περιοχή Περβολιών προς το σπίτι του.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Στη σκηνή μετέβησαν Ιατροδικαστές, άνδρες της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας που άρχισαν έρευνες και εξετάσεις προς διάφορες κατευθύνσεις» με στόχο την εξιχνίαση του εγκλήματος.
Από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται πως ο δράστης ή οι δράστες ήταν κρυμμένοι στα κυπαρίσσια που βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ο 34χρονος ήταν γνωστός στην Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις, ενώ ήδη άρχισαν να προσέρχονται σε γραφεία του ΤΑΕ αυτόπτες μάρτυρες, ή άτομα που κρίνονται ύποπτα από τους ανακριτές της υπόθεσης.

 

Η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) έχει ξεκινήσει από χθες εκπαιδευτικά́ προγράμματα για διασώσεις από́ κτίρια που έχουν καταρρεύσει από́ σεισμό́ ή άλλες αιτίες, στο πεδίο ασκήσεων της πρώην 31ης μοίρας καταδρομών στο Ζύγι. Τα εκπαιδευτικά́ προγράμματα θα συνεχιστούν αύριο, στις 22 και 28 Απριλίου κατά́ τις ώρες 8.30 το πρωί μέχρι και τις 7.00 το βράδυ με επιστέγασμα την γενική́ άσκηση στις 5 Μαΐου.
Ενημερώνεται το κοινό ότι θα υπάρξει κινητοποίηση πυροσβεστικών δυνάμεων κατά τις ποιο πάνω ημερομηνίες και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.

 

Ο Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης του, ανακοινώνει ότι για την περίοδο του Πάσχα, η καθιερωμένη διανομή τροφίμων στους κατόχους κάρτας (δικαιούχους) του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Παρασκευή, από τις 8.00 το πρωί. μέχρι τις 9.30 το πρωί.

 

Και να κλείσουμε με τα εγκαίνια με την Διαδικτυακή Παρουσίαση της πρωτοβουλίας του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, για μια σειρά δράσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, με τίτλο «Γυναίκες σε Δράση». Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι και τις 6.30 μ.μ. Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν ο Υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής, η Κλέλια Βασιλείου, Επίτροπος Περιβάλλοντος, ο Γιάννης Γιαννάκης, Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και θα συντονίζει η Άννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας.
Την όλη συζήτηση θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά από την Σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.

 

Send this to a friend