Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Εντατικές έρευνες για το καρτέρι θανάτου που έστησαν στον 34χρονο στο Μενεού
Εντατικές έρευνες για το καρτέρι θανάτου που έστησαν στον 34χρονο στο Μενεού

Εντατικές έρευνες για το καρτέρι θανάτου που έστησαν στον 34χρονο στο Μενεού

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της γκανγκστερικής επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με αποτέλεσμα τη δολοφονία 34χρονου, εξαπέλυσε η Αστυνομία.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε γύρω στις 21:15 το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Μενεού, στην επαρχία Λάρνακας.

Το 34χρονο θύμα ενώ οδηγούσε το πολυτελές όχημά του και επέστρεφε στο σπίτι του από το γυμναστήριο, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμό όταν ελάττωσε ταχύτητα για να περάσει από κύρτωμα του δρόμου, καθώς του έστησαν καρτέρι, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος.

Από τους κάλυκες που εντοπίστηκαν στο δρόμο και από τις προκαταρκτικές έρευνες της Αστυνομίας, φαίνεται πως ο δράστης ή οι δράστες ήταν κρυμμένοι στα κυπαρίσσια που βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Φέρεται να γνώριζαν τις κινήσεις του θύματος.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι το θύμα έφερε τραύματα στην κροταφο-ζυγωματική περιοχή του κεφαλιού και στα δύο χέρια.

Η Αστυνομία αναμένεται να εξετάσει τα κλειστά κυκλώματα από παρακείμενο περίπτερο και άλλα υποστατικά, για να διαφανεί κατά πόσο κατέγραψαν τις κινήσεις του δράστη ή των δραστών.

Σε δηλώσεις του από την σκηνή του εγκλήματος, ο Πάμπος Ζαχαρίου, Υπεύθυνος του ΤΑΕ της Λάρνακας, ανέφερε ότι η έρευνες βρίσκονται στα αρχικά στάδια , ενώ γίνονται διάφορες εξετάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο 34χρονος είναι πρόσωπο πολύ γνωστό στις Αρχές. Φαίνεται να αποτελούσε στόχο εγκληματικής ενέργειας από τον περασμένο Ιανουάριο, με την Αστυνομία να ξεψαχνίζει πρόσωπα που είχαν ανοικτούς λογαριασμούς με το θύμα.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου κατά του θύματος, ενώ στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας κλήθηκαν για ανακρίσεις και καταθέσεις αυτόπτες μάρτυρες ή άτομα που κρίνονται ύποπτα από τους ανακριτές της υπόθεσης.

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού του 34χρονου.

Send this to a friend