Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 26χρονος Ιωάννης μετά από τροχαίο
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 26χρονος Ιωάννης μετά από τροχαίο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 26χρονος Ιωάννης μετά από τροχαίο

Απεβίωσε σήμερα, ο Ιωάννης Ελ Μελίγκη, 26 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν από τον περασμένο Ιανουάριο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση, στην επαρχία Λευκωσίας.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, 24 Ιανουαρίου, στο δρόμο Δευτεράς – Τσερίου, όπου ο 26χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Αυτός υπέστη πολλαπλά τραύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν μέχρι σήμερα, σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής, ο άτυχος νεαρός απεβίωσε. Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να διαφανούν με την νενομισμένη νεκροτομή στη σορό, που θα διενεργηθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, σε σημείο του δρόμου Δευτεράς – Τσερίου, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος στην κατεύθυνση προς Δευτερά, προσέκρουσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου αυτοκινήτου που οδηγούσε 40χρονος. Την ώρα του ατυχήματος ο 40χρονος είχε κινηθεί με το αυτοκίνητό του δεξιότερα του δρόμου, για να αποφύγει αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, με υπεύθυνη οδηγό 79χρονη και συνοδηγό τον σύζυγό της.

Στη σκηνή του τροχαίου είχαν διενεργήσει εξετάσεις μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμιας και του Κλάδου Τροχαίων Δυστυχημάτων, Τροχαίας Λευκωσίας.

Send this to a friend