Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

«Οχυρωμένη» θα είναι η Λάρνακα τον επόμενο χειμώνα από τις πλημμύρες, αφού ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία το μεγάλο αντλιοστάσιο όμβριων υδάτων στην ενορία Προδρόμου.

Το αντλιοστάσιο αυτό θεωρείται υψίστης σημασίας για την πόλη, καθότι θα συγκεντρώνει τα νερά της βροχής από τις ευπαθείς ενορίες (Μητρόπολης, Προδρόμου) και θα τα διοχετεύει, μέσω του μεγάλου καναλιού της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, στη θάλασσα.

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν από μερικούς μήνες τέθηκε σε λειτουργία και το δεύτερο (πιο μικρό) αντλιοστάσιο στη λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, παρά την περιοχή Καθαρής.

 

Σε μια άλλη εξέλιξη, το Σ.Α. Λάρνακας προχωρεί στη δημιουργία διαδικτυακής πύλης εξυπηρέτησης των πολιτών. Η διαδικτυακή πύλη θα αποτελεί ένα κεντρικό σημείο εξυπηρέτησης, όπου ο κάθε πολίτης και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να πληροφορηθούν απευθείας ή μέσω εκπροσώπων τους για τις λεπτομέρειες του λογαριασμού και των χρηματοοικονομικών τους συναλλαγών, να συμπληρώνουν διαδικτυακά αιτήματα και να πληρώνουν τον λογαριασμό τους μέσω της JCC Smart.

 

Kαι να κλείσουμε με το Δήμο Αθηένου όπου μαζί με το Δίκτυο «Πόλεις Εθελοντισμού» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT, διοργανώνουν σήμερα από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι και τις 7.00 το βράδυ την Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Η Καλή Πρακτική του Εθελοντισμού στην Αθηένου – Πρακτικές του Παρόντος και Προσεγγίσεις για το Μέλλον».

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Αθηένου, Κυριάκος Καρεκλάς, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Γιαννάκης Γιαννάκη και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, Ηλίας Δημητρίου.

 

Send this to a friend