Home ΛΑΡΝΑΚΑ Γνωρίστε το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου μέσα από Ζωντανή Διαδικτυακή Ενημέρωση
Γνωρίστε το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου μέσα από Ζωντανή Διαδικτυακή Ενημέρωση

Γνωρίστε το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου μέσα από Ζωντανή Διαδικτυακή Ενημέρωση

Το University of Central Lancashire Cyprus σας προσκαλεί σε Ζωντανή Διαδικτυακή Ενημέρωση (Live Virtual Session) για να ανακαλύψετε τις μοναδικές ευκαιρίες και προνόμια που προσφέρει το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Η Διαδικτυακή Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 από τις 18:00 μέχρι τις 19:00. Η έμπειρη ομάδα του Πανεπιστημίου θα είναι ζωντανά μαζί σας καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικτυακής ενημέρωσης μέσω Microsoft Teams και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε. Η ομάδα αποτελείται από την Υπεύθυνη του Τμήματος Εισδοχής Φοιτητών Μαρία Αρέστη, και τις λειτουργούς του τμήματος Ανδρονίκη Έλληνα, Αντωνία Ιωάννου και Κατερίνα Πέτρου.

Το University of Central Lancashire Cyprus, ως το μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν Βρετανικό Πτυχίο χωρίς να επηρεαστούν αρνητικά από το Brexit και την κατάργηση του Βρετανικού Φοιτητικού Δανείου. Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος σπουδών, ανά μέσο όρο, σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι σχεδόν 3 φορές υψηλότερο σε σύγκριση με τις σπουδές στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο χαρακτηρίζεται για το υψηλό επίπεδο μόρφωσης που παρέχει σύμφωνα με τα αγγλικά πρότυπα εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα προσφέρει το μοναδικό πλεονέκτημα απόκτησης Δύο Πτυχίων, ένα από το University of Central Lancashire στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα από το University of Central Lancashire Cyprus, τα οποία εγγυόνται περαιτέρω αναγνώριση και αυξάνουν τις ευκαιρίες εργοδότησης στην Κύπρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Διαδικτυακή Ενημέρωση σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που έχετε, επιλέγοντας το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου για τις σπουδές σας και τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου. Το έμπειρο επαγγελματικό προσωπικό του Πανεπιστημίου θα σας ενημερώσει για τα κριτήρια εισδοχής, τις προοπτικές ανέλιξης και εργοδότησης, τις υποτροφίες αλλά και την διαδικασία αίτησης στο Πανεπιστήμιο Cenral Lancashire Cyprus για τον Οκτώβριο 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected] ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

Send this to a friend