Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμος Λάρνακας: Αυτοκινητιστική πορεία διαμαρτυρίας για το ασφαλτικό στην Κόσιη
Δήμος Λάρνακας: Αυτοκινητιστική πορεία διαμαρτυρίας για το ασφαλτικό στην Κόσιη

Δήμος Λάρνακας: Αυτοκινητιστική πορεία διαμαρτυρίας για το ασφαλτικό στην Κόσιη

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας τοποθετείται ενάντια στην μετεγκατάσταση των εργοστασίων ασφαλτικού στην περιοχή Κόσιης και συμμετέχει και στηρίζει την αυτοκινητιστική πορεία διαμαρτυρίας.

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Λάρνακας τοποθετείται κάθετα ενάντια στην μετεγκατάσταση των εργοστασίων ασφαλτικού στην περιοχή Κόσιης και συμμετέχει και στηρίζει την αυτοκινητιστική πορεία διαμαρτυρίας, το Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 στις 10.00 π.μ. και καλεί τους δημότες Λάρνακας όπως συμμετέχουν.

Η πορεία διοργανώνεται από την Επιτροπή Αγώνα «Όχι στο ασφαλτικό Κόσιης – Αραδίππου». Σημείο συγκέντρωσης και αφετηρίας της διαμαρτυρίας ο χώρος στάθμευσης του κέντρου δεξιώσεων «Κοσμύρια», Αραδίππου.

Η αυτοκινητοπομπή θα κατευθυνθεί προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς Λευκωσία (Κόσιη) όπου και θα παραμείνει 15 λεπτά.

Ακολούθως, η πορεία θα συνεχιστεί προς την έξοδο Κόσιης με τελική κατάληξη τη διασταύρωση η οποία οδηγεί στο ΧΥΤΥ Κόσιης, δίπλα από το μνημείο πεσόντων ΟΗΕδων. Στον χώρο αυτό θα γίνει μαζική συγκέντρωση από τους διαμαρτυρομένους.

Send this to a friend