Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου αναβάθμισε την Παιδιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρνακας (φώτο)
Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου αναβάθμισε την Παιδιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρνακας (φώτο)

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου αναβάθμισε την Παιδιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρνακας (φώτο)

Γράφει ο Βάσος Βάσου

Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες που ξεκίνησαν τους τελευταίους μήνες για αναβάθμιση του Παιδιατρικού Τμήματος, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, το οποίο στεγάζεται πλέον στο ισόγειο της νέας πτέρυγας του νοσηλευτηρίου.

Η αναβάθμιση έγινε με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, σε συνεργασία με τον οργανισμό Γκολ στη Ζωή και την Ακαδημία Top 11.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος Ανδρέας Αποστόλου δήλωσε ότι έγινε μια πλήρης ανακαίνιση της κλινικής με την εγκατάσταση παιδικών επίπλων, την επίπλωση των ιατρειών και την τοποθέτηση διαφόρων ζωγραφιών που έκαναν παιδιά στους χώρους της κλινικής, με στόχο οι ασθενείς και οι επισκέπτες της πτέρυγας να έχουν μια καλύτερη οπτική εικόνα του χώρου.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ένας μικρός παιχνιδότοπος καθώς και παιδική βιβλιοθήκη με επιλεγμένα βιβλία. Ο κ. Αποστόλου ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συμπορεύτηκαν με το ίδρυμα σ’ αυτή την όμορφη προσπάθεια και ιδιαίτερα τον Λαρνακέα παλιό ποδοσφαιριστή Κούλλη Παύλου για την στήριξη που παρείχε, προσθέτοντας πως σκοπός του ιδρύματος είναι να καλύπτει τέτοιου είδους ανάγκες συνανθρώπων μας στα μέτρα των δυνατοτήτων του.

Εξάλλου με ανάρτησή του, ο διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής Δρ. Αδάμος Χατζηπαναγή εξέφρασε δημόσιες ευχαριστίες προς το Ίδρυμα Χρ. Αποστόλου και σ’ όλους τους υπόλοιπους φορείς που συνέβαλαν στην προσπάθεια αναβάθμισης του συγκεκριμένου τμήματος.

 

Send this to a friend