Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Φόνος Αθηένου: Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου την άτυχη Ναταλία και μετέφερε το πτώμα με καροτσάκι
Φόνος Αθηένου: Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου την άτυχη Ναταλία και μετέφερε το πτώμα με καροτσάκι

Φόνος Αθηένου: Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου την άτυχη Ναταλία και μετέφερε το πτώμα με καροτσάκι

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λευκωσία οδηγείται άμεσα η υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 38χρονης από την Ουκρανία, η σορός της οποίας εντοπίστηκε θαμμένη σε χωράφι στην περιοχή Αθηένου – Λουρουτζίνας. 

Ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ότι η υπόθεση είναι ιδιαίτερα σοβαρή και ότι οι Αρχές βρίσκονται σε συνεχή έρευνα προκειμένου να την στοιχειοθετήσουν και να οδηγήσουν τους υπόπτους στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Επιβεβαίωσε επίσης πληροφορίες αναφορικά με το ότι ο 32χρονος Αιγύπτιος που θεωρείται ως ο Νο1 ύποπτος για την διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, έδωσε χθες νέα θεληματική κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Όπως μεταδόθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha Κύπρου, ο 32χρονος λύγισε κατά την διάρκεια της ανάκρισης, μετά από συναισθηματική φόρτιση και έσπασε την σιωπή του. Παραδέχθηκε ότι σκότωσε την άτυχη Ναταλία στο διαμέρισμα όπου διέμεναν πάνω στον καυγά, μετά από σκηνή ζηλοτυπίας. Ομολόγησε ότι την γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο προσωπο. Αφού την σκότωσε άφησε την σορό της στο διαμέρισμα όλο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα την μετέφερε με καροτσάκι του μανάβη, στο φρεάτιο της εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας όπου την έκρυψε.

Εξάλλου, τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει εις βάρος του οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας ήταν συντριπτικά. Το σήμα του κινητού της άτυχης γυναίκας σταμάτησε να εκπέμπει στην περιοχή όπου βρίσκεται το διαμέρισμα, στις 7 Οκτωβρίου. Ο ρόλος των δυο Σύρων που συνελήφθησαν για την υπόθεση και επίσης κρατούνται με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, φέρεται να περιορίζεται στην προσπάθεια, να εξαφανίσουν το πτώμα στο χωράφι της Αθηένου.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend