Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑ:Παραπέμφθηκε σε δίκη ο τέως Κιτίου για το αδίκημα του βιασμού – Ελεύθερος με εγγύηση
ΛΑΡΝΑΚΑ:Παραπέμφθηκε σε δίκη ο τέως Κιτίου για το αδίκημα του βιασμού – Ελεύθερος με εγγύηση

ΛΑΡΝΑΚΑ:Παραπέμφθηκε σε δίκη ο τέως Κιτίου για το αδίκημα του βιασμού – Ελεύθερος με εγγύηση


Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας που θα συνεδριάσει στις 26 Απριλίου, παραπέμφθηκε ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος για το αδίκημα του βιασμού. Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη με εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν από 1-30 Απριλίου του 2011 στον χώρο εργασίας του στη Λάρνακα, ενώ η Αστυνομία καταχώρησε την υπόθεση ενώπιον του Κακουργιοδικείου. 

Ο τέως Μητροπολίτης παρουσσιάστηκε σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, ενώ ήδη αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων. Την ίδια στιγμή, ο κληρικός κλήθηκε να παραδώσει στις Αρχές τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τέως Μητροπολίτης, αναμένεται να κληθεί ενώπιον δικαστηρίου για ακόμη μια υπόθεση που αφορά άσεμνη επίθεση κατά γυναίκας, αδίκημα το οποίο φέρεται να διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 1981, χρόνο κατά τον οποίο το θύμα ήταν ανήλικη. 

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε όπως εκδικαστεί ενώπιον του στις 8 Ιουνίου.

Πηγή : Φιλελεύθερος

Send this to a friend