Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σωκράτης Αντωνιάδης: “Αναζητούμε σαν «τυμβωρύχοι της ιστορίας» το λαμπρό παρελθόν της πόλης”
Σωκράτης Αντωνιάδης: “Αναζητούμε σαν «τυμβωρύχοι της ιστορίας» το λαμπρό παρελθόν της πόλης”

Σωκράτης Αντωνιάδης: “Αναζητούμε σαν «τυμβωρύχοι της ιστορίας» το λαμπρό παρελθόν της πόλης”

Ειρήνη Αντωνίου

Το LarnakaOnline φιλοξενεί σήμερα τον γιατρό συγγραφέα και ποιητή Σωκράτη Αντωνιάδη ένα βέρο Σκαλιώτη. Ο Δρ. Αντωνιάδης γνωστός για την αγάπη του για τη Λάρνακα, καθώς είναι γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης, έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια δυο σελίδες που αφορούν τη Λάρνακα, στις οποίες δημοσιεύει ούκ ολίγα άρθρα παλιά και νέα για τη πόλη του Ζήνωνα.

Η μια σελίδα βρίσκεται στο Facebook και έχει την ονομασία Σκαλιώτικες Αναδρομές και η άλλη είναι η ιστοσελίδα www.Larnacainhistory.wordpress.com (Κίτιον-Λάρνακα-Σκάλα).

Η σελίδα Κίτιον – Λάρνακα – Σκάλα, πρόκειται για ένα ιστολόγιο του Σωκράτη Τ. Αντωνιάδη, με θέματα που αφορούν αποκλειστικά την πόλη και επαρχία της Λάρνακας. Tα κείμενα όσο και τις φωτογραφίες επιμελείται ο ίδιος.

Όπως μας αναφέρε ο Δρ. Αντωνιάδης :

«Η ιστοσελίδα φιλοδοξεί να παρουσιάσει διάφορες πτυχές της ιστορίας του γενέθλιου χώρου στον οποίο ζούμε και αγαπούμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Αναζητούμε σαν «τυμβωρύχοι της ιστορίας» το λαμπρό παρελθόν της πόλης και καταγράφουμε ανθρώπινες ιστορίες που διαδραματίστηκαν και διαδραματίζονται ανάμεσά μας».

Send this to a friend