Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΠτΔ για Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: “Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί θα τα καταφέρουμε”
ΠτΔ για Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: “Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί θα τα καταφέρουμε”

ΠτΔ για Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: “Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί θα τα καταφέρουμε”

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει πως «τη φετινή χρονιά η Παγκόσμια ημέρα Υγείας, μας βρίσκει να αναμετριόμαστε με τις απώλειες αλλά και τις ελπίδες μας. Να μετράμε την υπομονή μας, το κουράγιο μας, τις δυνάμεις μας. Τις αντοχές της κοινωνίας, της οικονομίας, της συνοχής μας».

Όπως σημειώνει ο κ. Αναστασιάδης, «από την πρώτη στιγμή ιεραρχήσαμε την υγεία και την ασφάλεια πάνω από όλα. Η κάθε μέρα ήταν μια μέρα μάχης για την υγεία. Είμαστε μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Η πολιτεία με σχέδιο και στοχευμένα μέτρα. Οι ήρωες της πρώτης γραμμής που ανταποκρίνονται με αυτοθυσία και υποκλινόμαστε μπροστά τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, που τους ευχαριστώ για την αξιοθαύμαστη συνέπεια και υπομονή τους».

Όλοι μαζί, τονίζει, αποδείξαμε πως η χώρα μας μπορεί να αποτελεί παράδειγμα.

Όσον αφορά τα εμβόλια, ο Πρόεδρος αναφέρει πως ανοίγουν το παράθυρο της ελπίδας και η πολιτεία οργανώνει το μεγαλύτερο εμβολιαστικό πρόγραμμα από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Κάθε μέρα στήνουμε πιο ψηλό το τείχος της προστασίας μας και χρέος μας είναι να το υπερασπιστούμε μέχρι να νικήσουμε ολοκληρωτικά», προσθέτει.

«Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί θα τα καταφέρουμε», καταλήγει ο Πρόεδρος.

Send this to a friend